Anonim

Descargar serie completa Evangelion peliculas ovas sub español MEGA

Jag vet att det finns en manga och OVA som heter Petit Eva: Evangelion @ School som har något samband med Neon Genesis Evangelion. Jag har dock inte sett det och jag undrade om det är en av de alternativa slut / återberättelserna av historien om det är något annat. Om det inte är en återberättelse eller alternativ slut, vad är det och hur är det relaterat till huvudberättelsen om Neon Genesis Evangelion?

Det är en parodi, som inte alls är relaterad till den ursprungliga historien. Det använder bara karaktärerna och mycket, mycket grundläggande personligheter.

I grund och botten handlar det om chibi (superdeformerade) versioner av var och en av karaktärerna som går på en skola, inklusive Unit-01, Shinji, Rei, Asuka och andra, med Misato som lärare och Gendo som rektor. (Sachiel och Kaworu gör också uppträdanden ibland.) Det finns liten eller ingen röstverkande (sans några skratt och skrik och vad som helst), och det berättar dumma noveller om elevernas upptåg. (Till exempel tror jag att det första avsnittet innebär att Shinji delar sin sushilunch med Eva Unit-01, som sedan delar ett batteri med Shinji, som äter det för att inte vara oförskämd.)

Petit Eva har en manga och en 3D OVA (det första avsnittet som jag pratade om ovan). Mer information finns på Evangelion Wiki.