Anonim

Tomt huvud Gameplay Walkthrough SANT SLUT Ingen kommentar

I filmen Vargbarn, Yuki är ett av de två vargbarnen som är väldigt temperamentsfull och typ av tomboy. När de flyttar ut till byn Hana, mamman, får sina barn att lova att inte förvandlas till en varg framför andra människor. Men strax efter det finns en scen när det var gäster från byn över och Yuki fortsätter att växla mellan en liten flicka och en hund framför gästerna:

Detta hände precis framför de två gästerna men de sa ingenting. Visste stadsborna redan att Yuki och Ami var vargar men sa inget för att vara trevlig?

Souhei från skolan kunde räkna ut det. Säger att hon luktade av ett djur.

Antagligen nej.

Ingenting i filmen berättar att folket visste men bestämde sig för att säga ingenting. Om så var fallet tror jag att det skulle finnas mer detaljer i filmen som berättar det.

Dessutom, om du föreställer dig vanliga människor, är det inte den första tanken du får att tänka att någon kan förvandlas till en varg. Så även om du ser en hund med lite tyg strax efter att ha sett en liten flicka med liknande kläder, kommer du inte tänka "hej, flickan förvandlades till en hund / varg!" eller om du tänker / säger det, är det bara att göra ett skämt, för du kan inte föreställa dig att det är sant.

Målet med den här scenen är att ge åskådaren en känsla av "det var så nära, stadsborna upptäckte nästan sanningen" vilket gör det till en rolig scen. Det förklarar också att det inte är lätt att vara mamma till sådana barn, för det är förmodligen många gånger när någon nästan skulle upptäcka sanningen.