Anonim

10 saker du inte visste om Sasuke Uchiha

I Boruto, har Boruto Sasukes pannband (från originalet Naruto serier)? Om så är fallet, varför har Boruto Sasukes pannband? Eller kommer Boruto att överge Konoha någon gång i framtiden och sätta en saknad-nin snedstreck på hans pannband?

Denna fråga inspirerades av bilden ovan. Vad betyder det extra ärret (som matchar Borutos ögonärr)? Om det är Sasukes pannband, varför skulle Boruto ha på sig det istället för sitt eget? Var inte Sasukes pannband blå, inte svart?

Jag skulle uppskatta alla kanonreferenser som förklarar detta.

4
  • Jag tvivlar starkt på att pannbandet är av Sasuke men ändå är det enligt mig möjligt att Boruto har fått ett hemligt uppdrag som kräver involvering med några dåliga människor. Men snittet i huvudbandet symboliserar att han av någon anledning har gett upp från byn. I slutet kan du behöva vänta på det här svaret.
  • Ingenting har avslöjats om ärret eller ryggen bakom det ärrade bandet. Tiden får avgöra..
  • Det senaste avsnittet av Boruto visade att Sasuke gav honom pannbandet så det är faktiskt Sasukes gamla pannband.
  • @Milton men det pannbandet är blått, det ovanstående är svart

I Boruto-filmen (som släpptes långt före Boruto manga / anime), efter att Boruto fuskar på chuunin-undersökningen, diskvalificerar Naruto honom och tar sin bandana från honom. Senare, efter att Naruto bortförts, när Boruto visar beslutsamhet att rädda sin far, visas Sasuke att ge honom "något", scenen skär utan att visa vad det är men i nästa scen, precis innan de går igenom portalen Sasuke gjorde , Sätter Boruto på en "ärrad" bandana så det antyds att det är Sasukes oseriösa ninja bandana. Senare visas han dock med en normal bandana, ingen aning om det var tillbaka eller inte.

Bandana som visas på den bilden är en som du måste binda i ryggen, medan bandana som visas i den aktuella serien är mestadels elastiska (inklusive Boruto), vilket får mig att tro att det inte är Boruto egen bandana utan en äldre ninja, det kan mycket väl vara Sasukes givna Boruto-anknytning och beundran för honom.

Jag tror att det här är hans eget pannband eftersom det extra ärret matchar hans öga.

1
  • Det är mycket troligt att det är Sasukes pannband som han hade på sig när han fick ärret

Personligen känner jag att det är Narutos. I Shippuden, Sasukes pannbandstyg var aldrig så lång, men Narutos var det.

Jag är inte helt upptagen så jag kan ha fel men hittills är det mitt antagande.

Pannbandet Boruto sätter på är faktiskt blått. Jämfört med hans svarta jacka och hans blå mantel, matchar manteln huvudbandet så det är troligtvis Sasukes huvudband och inte Naruto.