Anonim

HUR DU FÅR GRATIS ROBUX PÅ 5 MINUTER! | (FUNGERAR PÅ ANDROID / IOS)

Jag tittade på .hack // Quantum på Netflix och älskade det. Jag skulle vilja se resten av .hack-programmen också, men de verkar inte finnas på Netflix eller Crunchyroll. Finns det någon annanstans jag kan strömma dem från lagligt?

12
  • @MiharuDante det är inte fråga om det är gratis eller inte men om det är lagligt är Madmans screeningrum gratis så vitt jag vet och jag är ganska säker på att Funimation är gratis men de Geoblock till och med sina youtube-videor
  • @MiharuDante laglighet av streaming har något att göra med copywrite och licenser, jag använder Anime News Network ibland, ett exempel kan vara Sword Art Online, under engelska företag har du internetströmning, såvitt jag vet borde de platserna vara de enda platserna lagligt kunna streama SAO på engelska (subbed eller dubbad), likaså om du tittar på japanska företag. det är inget fel att få ett japanskt PSN-konto och titta på SAO på det sättet
  • @MiharuDante det finns också den här listan över lagliga webbplatser. någon webbplats utanför dessa gör förmodligen inte det lagligt och som sådan kan slås som en Cease an Demises Order från licensinnehavare, som med Scalators. med allt sagt, jag vet inte någonsin webbplats så jag försöker och frågar i chatten först om en webbplats är laglig eller inte
  • @JNat Tack, jag trodde bara att alla frågor av denna typ skulle antas endast handla om juridiska alternativ.
  • @DavidStarkey Och ditt antagande var inte fel. Att säga att det uttryckligen bara gynnar inlägget. Och om användarna säger "Jag ville inte fråga om juridiska källor" stänger vi det utan tvekan.

Jag är inte säker på att titta på serien online men du kan köpa .hack // SIGN, .hack // Legend of the Twilight och .hack // ROOTS på Madman. .hack // G.U. Trilogi kan hämtas från Hanabee men det bleknar i jämförelse med spelet enligt min mening. alla dessa är australiska så de är i region 4 men du borde kunna hitta dem på din lokala distributionswebbplats (er) men det är inte ett problem om du har en regionfri spelare.

.hack // Terminal Disk är en special som medföljer .hack // GU-förbeställningar som beskriver händelserna mellan det sista avsnittet av .hack // SIGN (After the Game) och det första avsnittet av .hack // ROOTS ( före .hack // GU-spelen) men ignorerar det mesta av vad som händer i .hack // Legend of the Twilight, sammanfattar de ursprungliga spelen, Auras försvinnande, Project GU, RA-programmet som förstörde det mesta av Världen och början av Världen: R2. Jag hade en spellista med dem på YouTube men videorna har tagits bort

.hack // Liminality kom med originalet .hack Games men jag fick inte det sista avsnittet när jag fick det sista spelet så jag var tvungen att ladda ner det, varje avsnitt följer i linje med spelet det släpptes, det sista avsnittet var inställd under den sista striden (servern Helba ställde in för att bekämpa Corbenik).

.hack // Gåva ska ingå i .hack // Sign fatpack jag länkat till på samma sätt med .hack // G.U. Retur med .hack // ROOTS. gåva är en konstig OVA men Returner är som det sista avsnittet av SIGN där det avslutar spelen.

.hack // G.U-spel har Online Jack i spelet också tillsammans med ett antal 4Koma-avsnitt tillsammans med jag tror att ett par avsnitt av .hack // ROOTS (aldrig sett dem sedan jag hade dem på DVD)

Jag har ingen information om .hack // The Movie eller Thanatos Report men enligt din wikipedia-länk är båda med .hack // Versus-spel, den första är hybrid med spelet medan den andra låses upp från spelet ungefär som Online Jack .

SIGN, LotT och ROOTS är lite gamla (över ett decennium) och var helt säkert före konceptet att streama videor så jag är inte säker på var du kan se dem. VIZ Media eller Aniplex kan ha dem. Jag är inte säker eftersom jag brukar välja att äga DVD-skivorna och skapa dem på min egen tid.