Anonim

Är Mario Bosh (eller Bossi) Trielas riktiga far?

I kapitel 3 fångar Triela och frigör senare en tidigare maffialeder, Mario Bosh.

Han påstår sig ha kommit till staden för att träffa sin dotter (Triela?), som han inte har sett på flera år.

Senare skickar han en björn till Triela i julklapp. (Han påstår sig ha skickat sin dotter en julklapp varje år, och Triela har fått en björn till jul varje år, förmodligen från sin förare.)

Det verkar konstigt att Triela också fick exakt vad hon bad om till jul från Mario trots att hon aldrig hade chansen att berätta för honom vad hon ville.

Sidanot: detta skulle faktiskt göra det till det första året Triela har fått en gåva från sin förare, inte den första gåvan från Mario.

Trielas förare gömmer sig också runt ett hörn och visar sig inte och låter Triela släppa Mario.

Är detta en verklig sak, eller tänker jag över det?

Som bakgrundshistorien på wiki säger (jag tror att den här delen hanteras längre fram i mangan så betrakta detta som en spoiler)

Ursprungligen från Tunisien kidnappades och smugglades Triela till Amsterdam av maffian, där hon drogs, torterades och sexuella övergrepp under den rutinmässiga tejpningen av en snusfilm. Victor Hartmann och Rachelle Belleut, som agerar på ledning av den skyldiga Camorra mafioso Mario Bossi, stormade lagret där hon hölls fången och räddade henne därefter, precis som hon gav efter för sina skador och för hjärtstillestånd.

4
  • Jag antar att "Bosh" = "Bossi"? Det är en skillnad i översättning, eller hur?
  • @Builder_K är sannolikt en skillnad i översättning
  • Jag kan bara inte säga från att titta och läsa om de är samma person eller inte.
  • @Builder_K Namnet Mario Bossi är namnet som används i den officiellt släppta mangan, det finns några fanöversättningar där ute som använder namnet Bosh istället. Men i slutändan är de utan tvekan samma person.