Anonim

Lore For Noobs - The Horde Part 7

I TV-serien Framtida pojke Conan, ett massivt krig lämnade jorden i rörelse och människor försökte fly från planeten på rymdskepp, förutom att de alla misslyckades utom en som lyckades krascha på en ö som på något sätt överlevde förstörelsen. Alla de överlevande dog så småningom förutom Conan, som föddes efter att rymdskeppet kraschade och hans farfar.

Sedan tvättar en tjej som heter Lana upp på stranden och pratar om hela folket. Om jorden förstördes och alla andra rymdskepp inte gjorde det, var kom dessa människor ifrån?

Kriget involverade massförstörelsevapen som destabiliserade jordens magnetiska kärna som ledde till massiva jordbävningar och tsunamier som ledde till att de flesta stora landmassorna sjönk och allmän planetförstörelse. Några små öar (holmar) överlevde och överlevande strömmade till dem.

De två krigskrigarna i kriget var fredsunionen och västvärlden, med de förra var de aggressiva krigshandlarna som använde nämnda massförstörelsevapen och den senare den mer fredliga gruppen. Industria och High Harbor är respektive postapokalyptiska rester av dessa två makter som behåller deras ideologier.

Anime är baserad på Alexander Keys roman från 1970, The Incredible Tide. Den länkade wikisidan har en anständig sammanfattning av historien.

1
  • 1 Mycket löst baserad. Anime tog bokens stora plotlinje men lite annat.