Anonim

Pastor Clay Evans predikar "Stormöverlevande" vid Jasper Williams Church

Walter berättar för Victoria att han hjärntvättades och kraftigt förvandlades till Milleniums hantlangare, men säger sedan att han attackerar det som finns kvar av Hellsing av sin fria vilja. Dåliga karaktärer brukar röra med bra, så det är inte klart hur det verkligen hände honom.

Relaterat: Ble Walter Millenniums tjänare genom val? @ SciFi & Fantasy

1
  • Jag ställde också den här frågan på SciFi tidigare, men ingen svarade, så det föreslogs att jag skulle posta här, och det gjorde jag också.

Från Hellsing Wiki:

Det är för närvarande okänt om Walters hjärntvätt av Millennium var samtycke eller om han hjärntvättades mot sin vilja.

Men på samma sida anges det också att

I kapitel 75 i Hellsing-mangan kommer Sir Hugh Irons, den fungerande ledaren för Convention of Twelve, till slutsatsen att Walter hade i själva verket förrådt sina överordnade under en längre tid, redan före millenniumets andra ankomst och möjligen till och med sedan andra världskrigets dagar. Han nämner att han förutsåg Richard Hellsings kuppförsök av Hellsing Organisation och också Richards mordförsök på Integra, och hade helt specifikt varnat Walter för det och anklagade honom för att skydda henne; och ändå, trots hans varning, Walter var ingenstans att hitta den dagen. Därför föreslås att Alucards uppvaknande också orkestrerades av Walter; hans bekväma frånvaro lämnade Integra inget annat val än att släppa Alucard, som Arthur Hellsing (Integras far) med avsikt hade förseglat bort och tänkte att han var för farlig att använda som vapen. Andra bevis som tyder på att Walter är en förrädare inkluderar Valentine-brödernas mystiska kunskap om placeringen av Hellsing-herrgårdenWalters misstänkta minne försvinner när Millennium dyker upp igen (han verkar inte komma ihåg att ha stormat och förstört Millenniums bas under andra världskriget, men hävdar att han gör det efter att Alucard har bett honom), och den konstiga utelämnandet av slagsmål mellan Walter och hans uppenbara rival , kaptenen. Det kan hända att Walter, efter att ha sett Alucards förmågor under andra världskriget, ville förstöra honom för att bevisa sig själv och därmed lät Alucard vakna.

Det är fortfarande höljt av mysterium, men jag tror att han ville kämpa mot Alucard i en rättvis kamp, ​​mer än att "förråda" Integra eller Hellsing.

Han kan ha hjärntvättat och han kanske inte, men det var mycket tydligt att han ville slå Alucard i strid, och att affären han gjorde med Millennium gjordes för att uppnå det målet.

Egentligen hjärntvättades inte Walter och han var inte heller Millenniums tjänare heller, om inte skulle han inte ha skyddat Integra. Han ville bara göra sitt jobb som vampyrjägare och döda Alucard. Han träffade först Alucard under andra världskriget; de var allierade då. Han visste att han inte var tillräckligt stark vid den tiden för att matcha styrka mot Alucard, eftersom han bara var tonåring. Så han gjorde ett avtal med majoren 1944, troligen under Hellsing: The Dawn. En affär att han skulle förvandlas till en vampyr, så att han skulle vara tillräckligt stark för att matcha Alucard.

Emellertid förseglades Alucard efter andra världskriget av Integras far. Det tog 50 år, men Walter såg till att Integra inte hade något annat val än att släppa Alucard efter sin fars död. Walter visste att Integras farbror skulle försöka döda henne, och hon måste släppa Alucard om han inte var där för att försvara henne. Men det var fortfarande inte tillräckligt, han visste att Alucard hade miljontals liv inom sig, och han kunde inte dödas, så han fick vänta tills Alucard var mer sårbar.Han väntade fem år, det var då Millennium invaderade London, och Alucard fick order att släppa nivå 0, släppa alla liv inom honom och lämna honom med ett liv kvar inom sig, det när Alucard var på hans mest utsatta.

Men allt detta var för ingenting, Alucard kallade bara till sig allt blod på slagfältet till honom under striden och återkrävde alla de själar som han släppte på nivå 0, plus själarna hos dem som hade dött på slagfältet den dagen och gav honom cirka 3,5 miljoner liv, vilket var fler liv än i början.

0

Svaret på den här frågan är så mycket enklare än ni gör det. Ja, säger han till Seras efter att hon frågat vad som hände med honom att han "hjärntvättades och kraftigt förvandlades till Milleniums hantlangare", men sedan omedelbart efter fortsatte med att säga "Är det vad du ville höra?" antyder att allt han sa innan det var fullständig och total sarkasm. Han gjorde det villigt. Ingen vet den verkliga anledningen till att han förrådde Hellsing-organisationen. Emellertid säger Alucard i sin kamp med Walter att han trodde att det berodde på att Walter var "rädd för att vara gammal och värdelös. Kanske rädd för att bli glömd." Walter bekräftade Alucards teori om att bli glömd genom att säga

Vi är kvällens underhållning. Och jag ... ville bara göra något med min tid på scenen som är värt applåder ...

Vilket kan få oss att tro att Walter ville göra något som han skulle komma ihåg. Och att döda Alucard skulle säkert komma ihåg. Men han säger aldrig specifikt att det var därför han förrådde dem

Varför Walter förrådde Hellsing Organization är okänd, men Walter säger mycket tydligt att det var hans eget val. När han sa att han var hjärntvättad följde han upp det med något som antydde att den kommentaren skulle ses som sarkasm.