Anonim

HÅRSTA NIVÅ I CRASH BANDICOOT 4? - CRASH BANDICOOT 4 DET ÄR OM TIDEN (Walkthrough Gameplay)

I Code Geass R2 avsnitt 49: "The Grip of Damocles"

Lelouch konfronterar Nunnally, som avslöjar att hon har fått synen igen genom att övervinna kraften i geass som kastades av hennes far King Charles ...

genom viljestyrka.

Vilken typ av viljestyrka skulle det ta för henne att övervinna sin fars geass? Måste hon ta intensiv utbildning eller sådant för att göra det? Hur kan man övervinna kraften i geass som kastades på honom / henne utan användning av Jeremiah Gottwalds geass canceller? Eller skulle geass automatiskt avbrytas efter gjutningens död?

1
  • tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/HeroicWillpower

Enligt denna wiki-sida (betoning min):

Det finns bara en instans av en person som övervinner effekterna av Geass, vilket är fallet med Nunnally - Lelouch tillskriver detta en mycket stark grad av viljestyrka, som kan ha hjälpt till med att Charles var död då, även om det inte nämns att hon återhämtade de förlorade minnena från sin mors död, vilket var Charles "primära" förmåga.

Det sägs också att (betona min, igen)

Charles 'Geass i anime tillät honom att fritt ändra en individs minnen efter behag, och också försegla andras Geass, liksom fysiska förmågor som syn, även om det finns sätt att bryta dessa förseglingar, såsom kontakt med en odödlig eller ren viljestyrka, även om den senare bara har varit möjlig tack vare hans död.

Så det anges inte uttryckligen, men som @Kreiri har nämnt i sin kommentar har den heroiska viljestyrkan också sin plats här.