Anonim

Arkells - People's Champ (Audio)

För närvarande är Detective Conan-serien nu på sin 721 (källa) och räknar förmodligen fortfarande. Finns det något uttalande från produktionen om de har några planer på att avsluta den här anime-serien? Om det finns, vad är deras plan på att göra det? Kommer Conan att kunna återvända till Shinichi och ha den svarta organisationen bakom galler eller något liknande? Eller vill de att detta ska vara öppet?

2
  • Ingenting har lagts om detta nyligen. Alla dina frågor kan antagligen besvaras av mangaka själv. När det gäller anime går det ganska bra så jag tror inte att de kommer att stoppa det. Mangaen handlar om 100 kapitel före avsnitt 721 !! Så det är svårt att säga.
  • varken anime eller manga verkar som om det går mot en slutsats snart ...

Det har inte kommit något officiellt tillkännagivande relaterat till slutet av mangan eller anime, men här är en intervju med Aoyama Gosho som ägde rum 2011.

Jag förväntade mig verkligen inte att det skulle vara så länge. Jag trodde att det kunde sluta efter första volymen. Om namnet "Conan" sa chefredaktören till en början att jag skulle ändra det till detektiv Doyle eftersom det redan fanns en anime som heter Conan, The Boy in Future (regisserad av Miyazaki Hayao), men jag sa "Jag" överkör pojken i framtiden! ” och det kom äntligen igenom. Men det nya meddelandet om serialisering sa att Tantei Shonen Conan / Detective Boy Conan, och jag tänkte inget sätt, det här är ganska dåligt (skrattar). Men för ungefär tio år sedan sa någon från Ghibli * till mig, "när du pratar om Conan nu skulle du hänvisa till detektivet", och jag tänkte "Ja, jag gjorde det!"

Detta borde rensa de flesta av dina frågor.

3
  • Istället för att bara länka till intervjun, kan du sammanfatta de viktiga punkterna?
  • Detta verkar dock inte svara på några av mina frågor.
  • 2 Jag håller med, varken citatet eller länken i sig ger någon indikation på att han planerar att stoppa mangan när som helst.