Anonim

Europeisk skuldkris - ekonomisk kollaps på tre minuter - Clarke & Dawe MÅSTE se video

När du tittar på Hana Yori Dango (Killar över blommor) anime, det verkade som om det fanns en tydligt annorlunda konststil för det sista avsnittet (# 51). Inte anmärkningsvärt annorlunda, men märkbart nog att det fick mig att undra om något hade förändrats för det senaste avsnittet ... olika riktning, artister, etc.

Sades någonting någonsin om produktionen av serien som indikerade att något hände nära slutet som kunde ha orsakat någon form av skakningar?

0

Jag kan inte svara på din fråga med säkerhet. Nej, det verkar inte finnas något att göra med att skriva, producera eller konstleda i det senaste avsnittet:

  • De sista tre avsnitten var alla skrivna av samma person, (Yumi Kageyama). var ansvarig för serieorganisation / komposition och skrev fler avsnitt än någon annan.
  • Producenten, , producerade också avsnitt 3, 9, 15, 20, 26, 32, 37, 42, 46 och naturligtvis 51.
  • Art direction utfördes av (Yoshihiko Umakoshi), som faktiskt ansvarade för karaktärsdesign under hela showen. Han tillhandahöll också art direction för avsnitt 1, 16, 25, 32, 43 och naturligtvis 51.

Det här är allt från Wikipedia-sidan på anime, som listar alla detaljer efter avsnitt: TV

Personlig spekulation:

Jag har sett hela anime, har läst mangan hela vägen ett par gånger och sett två av de live-handlingarna (japanska och koreanska), jag gillade verkligen Hana Yori Dango förr i tiden. Jag kände att slutet på anime var oväntat / oförutsett och att de bara rusade ett slut tillsammans. Showen gjorde ett ganska bra jobb med att följa mangan ... ända till de sista avsnitten / sista avsnittet. Jag antar att de fick höra,

klippte ut showen, avsluta den.

så de gjorde det och saker och ting blev inte helt samma som vanligt.

Enligt HMV Online var det genomsnittliga betyget för TV-programmet 9,9%, max 12,1%. Jag vet inte mycket om TV-betyg, men det japanska TV-dramat var aldrig lägre än 17% under säsong 1 och 19% under säsong 2 (samma Wikipedia-sida). För mig ser det ut som en nedskärning på grund av betyg.

1
  • Tja, samma producent och art director som flera tidigare avsnitt säger ganska mycket allt, tror jag. Jag markerar detta accepterat såvida inte några nya osannolika bevis kommer in. För vad det är värt är jag med dig ... var väldigt mycket med i serien och då kändes det som att det körde av en klippa i slutet ... allt verkade ha lösts mycket konstigt och hastigt ... dessutom såg avsnitt 50 nästan ut som det kunde vara slutet, och sedan fick alla höra "kom tillbaka! folk hatar det slut, vi måste göra det lyckligare!"あ り が と う ご ざ い ま し た