Anonim

Dragon Ball Super Manga Kapitel 49 läckt! Goku, Vegeta & Grand Supreme Kai VS Moro och 3: e önskan!

I Dragon Ball Super avsnitt 13 efter att ha tappat Super Saiyan Gud-makt, hur kan Goku andas och överleva i rymden.

Som vi alla vet att Saiyans inte kan andas in i rymden, hur kan han fortsätta slåss med Beerus i rymden i SSJ2-form?

1
  • Jag antar att jag var fem dagar för sent för att ställa den här frågan. Jag undrade samma sak.

Detta är bara spekulation, men jag tror att Saiyans kan andas i rymden under korta perioder till skillnad från Freeza som kan leva utan syre på obestämd tid.

Förutsatt att Super följer The Battle of Gods-filmen, kan Goku fortfarande vara inom / nära jordens atmosfär.

Bardock har också sett flyga genom rymden i sin special även om det var tekniskt fyllmedel.

Det mest troliga svaret är att det helt enkelt är en retcon, Akira Toriyama är känd för att ha ett dåligt minne när det gäller Dragon Ball-universum och det är troligt att han helt enkelt bara glömde att Saiyans inte kunde göra det.

3
  • 1 Goku är verkligen fortfarande i stratosfären enligt Dragon Ball Super-serierna, men en person borde dock inte kunna vara där under en lång tid.
  • 2 Här visas att Goku kan hålla andan under mycket lång tid.
  • Det finns också en scen där Vegeta förstör planeten Arlia. Vegeta och Nappa står i sina rymdbälgar med luckan öppen när Vegeta skjuter en stråle mot planeten. De fortsätter att skratta när planeten exploderar.

Goku har kunnat överleva i rymden sedan OG Dragon Ball. Han gick till månen med sin maktundersökning och hade inga problem att vara i vakuum.

Vegeta och Nappa delar också en scen där de till synes är i rymden, men ändå alldeles intill en planet. De står båda utanför sina skida och utplånar sedan planeten och lämnar. Liknande händelser inträffar när Bardock attackerar Frieza nära planeten Vegeta och Goku som kämpar mot Beerus nära jorden.

Även om jag inte är 100% säker på om skaparna menade att göra detta (med ovanstående karaktärer nära planeterna) gör de det faktiskt vetenskapligt korrekt. Samma kan till och med sägas när Pan flyger i "rymden" med Hercule och co. under ett Dragon Ball Super-avsnitt.

De befinner sig alltid i den övre atmosfären på planeten som de är nära. Medan luften är mycket kallare och tunnare än marknivåförhållandena, skulle den fortfarande andas. För sayians eftersom de är mycket mer hållbara än den genomsnittliga människan, kan de lätt överleva i den övre atmosfären.

Goku blev en gud med sin gudomliga form, han absorberade också den gudfärdiga ki så Goku är tekniskt sett en gud nu så han borde kunna överleva rymden, plus Null Realm är i grunden rymd så ja, Goku skulle vara bra i rymden.

2
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.
  • Nollområdet, tomrummet utanför multiversumet där maktens turnering hände.