Anonim

❜❜ [extremt kraftfull] ┊manifestera alla önskningar direkt ༄ lugn version ❜❜

Som vi vet har Sasori gjort det

förvandlade hans kropp till en marionett, med en liten "kärna av levande kött" som den enda levande delen av den:

Denna fråga säger också att när den kallas av Edo Tensei,

de reinkarnerade tycks behålla permanenta kroppsskador och fysiska begränsningar de fick under sin livstid.

Uppenbarligen skulle Sasori falla under någon som hade drabbats av vissa fysiska ... begränsningar. Vi vet det

efter att ha förts tillbaka av Edo Tensei släpptes Sasori så småningom och försvann som alla andra kallade shinobi (av kött och ben), så det var uppenbarligen inte en annan marionett:

Så hur kunde Kabuto kalla Sasori? Om reinkarnationen behåller kroppsskador, skulle han inte bara kunna reinkarnera Sasoris "Living Core"? Jag tvivlar på att processen "förtrollande", som Kabuto kan utföra, innebär att man återskapar hela kroppen.

Även om Wiki säger det

de reinkarnerade tycks behålla permanenta kroppsskador och fysiska begränsningar de fick under sin livstid1

det står också det

Kabuto kan också modifiera sina kallade krigare (...). Medan tekniken vanligtvis reinkarnerar de avlidna i det exakta tillstånd de var i vid tidpunkten för deras död, noterade Kabuto att han förde Madara tillbaka i ett tillstånd som var "bortom hans bästa" och var reinkarnerade mycket yngre än när han dog en gammal man liksom att införa honom med förmågor som han förvärvat i sin ålderdom.

Den bästa förklaringen (jag kan komma på) för detta är att han reinkarnerades till en tidigare kropp och behöll de förmågor och minnen som förvärvats fram till tiden för hans död, ungefär som Madaras reinkarnation 2. Även om jag inte tror att han behöver göra om de kallade kropparna, om det innebar det, var det redan bevisat att han kunde göra det (det gjordes med Madara), så det skulle också vara möjligt att göra det med Sasori.


1 Den här informationen anges i Wiki, men jag minns inte om det hänvisades i något mangakapitel, så kom ihåg det.
2 Naruto kapitel 560, sidan 3. Kabuto förklarar Madara att han tog med honom bortom hans bästa.

10
  • Så menar du att Kabuto (till viss del) kan välja i vilken ålder någon kommer att kallas till? För efter att ha läst "förtrollningar" -delen för första gången, tyckte jag att det är som att "kalla en gammal shinobi -> utföra lite teknik, eller kanske kirurgi -> få en ung shinobi".
  • @SingerOfTheFall: Jämför även detta: anime.stackexchange.com/questions/612/…
  • Intrycket jag får är att han kan välja det, som en del av själva Edo Tensei. Kanske när han gör kallelsen för varje själ väljer han det. Jag är inte säker, men det är det intrycket jag får. : D
  • @looper, jag har sett det, jag länkade det till och med i min fråga;)
  • @SingerOfTheFall: OMG, det såg jag inte: D.

Kabuto behöver bara små delar av en persons kropp för att utföra denna jutsu, bara tillräckligt med DNA för att överföra själen till en ny kropp. Du kan se att Sasoris kärna har några blodårar som ger kabuto chansen att få sitt DNA och utföra jutsu. Mer info från wiki om Impure World Reincarnation jutsu:

För att utföra denna teknik måste användaren först skaffa sig en del av DNA: t för den person de tänker reinkarnera. Kabuto påpekar att detta i grunden motsvarar gravrån, även om blodfläckar eller organ som räddats efter målets död också fungerar.

Jag tror också att denna wiki-referens är felaktig, eftersom jag inte har sett bevis för att någon av de uppståndna ninjorna visar någon av sina skador som de hade medan de levde. Men detta kan också bero på att när de är under denna jutsu är de i huvudsak odödliga, regenererar snabbt, har nästan obegränsat chakra och återväxter.

Edo tensei använder lik och sätter in den döda personens själ. I striden mellan Kankuros team och Edo Tensei Sasori och Edo Tensei Deidara har Kankuro Sasoris marionettkropp och Sasoris själ är värd i en annan kropp. Det lik som Sasoris själ befinner sig i kan ses när han smuler bort.

1
  • Jag har sett detta någonstans online tidigare

Jag kan inte hitta bra svar men det är möjligt att Sasori infunderade sitt chakra i sin marionettkropp, och kontinuerlig användning av kroppen som sin egen, tillsammans med sina egna minnen av människokroppen, kan ha präglat denna kropp i hans medvetande. Det här är "mystisk spekulation" men det är bättre än ett visst roligt svar jag hittade: "Plot no Jutsu".

3
  • 4 om du inte kan hitta bra svar så svarar du inte. btw inte ur nedvoter
  • OK noteras. Jag trodde att det inte skulle vara något annat svar möjligt, för jag tänkte felaktigt att den återupplivade Sasori var i hans marionettkropp men tydligen var han i sin mänskliga kropp.
  • 2 Ledsen för bristen på kommentarer men jag var på min surfplatta och ville inte skriva något i längden med den. Jag var din nedröstare och det var av anledningen som MozenRath gav. Spekulation är inte heller ett gediget svar, så om det inte kan säkerhetskopieras med referenser så skulle jag hålla det borta från Q & A-delen av webbplatsen. Om du vill spekulera med andra användare, samla resurser och arbeta för ett svar är chatt en utmärkt plats för det. Jag vet att det finns många Naruto-fans på webbplatsen som kan gå fram och tillbaka med dig ett tag om detta ämne (jag själv inkluderad).

Jag är ganska säker på att Sasoris själ fortfarande var inaktiv och därmed gjorde honom praktiskt taget död, så att edo-tensei kunde äga rum. En fråga kan dock uppstå som "Hur kan Sasori återuppstå om Kabuto inte hade sitt DNA?" Kanske han tog händerna på Lady Chiyos DNA och ... Tja, Sasoris mormor så ja!