Anonim

BÄSTA MEMES SAMMANSÄTTNING V9

Under säsong 4 av Bleka anime, en av huvudpersonerna säger att gängorna är födda eller skapade i själssamhället.

Föds själar i själssamhället som själskördare? Eller om alla en gång var mänskliga och dog och kom till själssamhället? Eller om alla på något sätt skapades som gängorna?

Räkningar är icke-kanoniska enheter.

Vi bör börja med den här informationen eftersom det betyder att din fråga inte är relevant för Bleachs kanon (även om du inte visste det självklart, och det är inte ditt fel om du är en anime-bara-tittare).

Bleach's lore har bara blivit mer utvecklad och komplicerad under de senaste åren, särskilt tack vare Can't Fear Your Own World light roman (som allmänt accepteras som - något - kanonisk sedan den skrivits med Tite Kubo's, Bleachs skapare, fullständigt godkännande ).

Kort sagt, innan de tre olika dimensionerna delades upp, fanns det bara "själar" - shinigami-liknande själar gjorda av andepartiklar. När världarna delades skapades reinkarnationscykeln - med en balanserad mängd själar mellan de tre dimensionerna för att upprätthålla balans.

För att svara på din fråga förvandlades en tredjedel av alla själar till håligheter, en tredjedel skickades till Andesriket och en sista tredjedel blev mänsklighet. Men varje själ härstammar från "proto-souls" -enheterna från tidigare.