Anonim

Arbetande webbkitutnyttjande för alla firmware på PS4 (inkluderar 5.01-5.05 & 5.50 Beta)

Bläddrar igenom One Piece wiki, det finns en databook-serie som heter One Piece Green: Secret Pieces. Jag hittade en bild av Mugiwara Pirates tidiga design. Det här är bilden.

Jag kan se Zorro, Luffy, Nami, Sanji och kanske Usopp, Brook och Chopper. Men vem är de andra två till vänster? Byt Robin och Franky ut dem? Finns det någon officiell information om den här bilden?

6
  • det verkar finnas något skrivet bredvid karaktärerna .. någon som är bekant med språket kan hjälpa till. Troligtvis är det namnet på var och en av dessa karaktärer. :)
  • Jag är mer intresserad av ritningen längst ner till vänster; vilka är dom?
  • Jag har inga bra referenser men: Minikaraktären skulle vara skeppsskytten och ersattes av Franky. Den andra var tänkt att vara en växtbesatt karaktär som ersattes av Robin och till stor del införlivades i post-time skip Ussop.
  • Jag har inte sett ett stycke än och jag tror inte att jag någonsin kommer att kolla det stora antalet avsnitt, men skulle kunna glädja någon som känner till showens karaktärer lägga upp sina namn i ordning från vänster till höger på bilden?
  • Den längst till vänster märkta "Shipbuilder", som skulle bli Frankie. Den andra från vänster är märkt ("Växt / vegetation [något]). Det verkar som om alla de två karaktärerna fick namnet (se det nedre vänstra fältet för det senare konceptet). Endast skeppsskytten och örtkillen lämnades namnlösa så långt som jag kan säga. Det är möjligt att Usopps nuvarande roll blandar örtkillen och hans nuvarande karaktärsroll.

Jag har inga bra referenser men:

Minikaraktären skulle vara skeppsförare och ersattes av Franky.

Den andra var tänkt att vara en växtbesatt karaktär som ersattes av Robin och till stor del införlivades i post-time skip Ussop.