Anonim

I'll Be Your Champion (Common Girl X Princess Listener) (Lesbian Audio Rolleplay) (F4F)

I ett antal Sword Art Offline 2 avsnitt i Yuis triviahörn, förklarar hon några av de vapen som ses under serien och pratar om deras verkliga motsvarigheter.

Gjorde författaren av Svärdkonst online göra en undersökning om vapen när du skriver Gun Gale Online? Kom denna trivia efter ljusromanerna och användes bara för att ge något för Yui att prata om i Svärdkonst offline?

Detaljerna om pistolerna i spelet var faktiskt ganska grundläggande. Här är tre platser i roman nr 5 som nämner specifikationer för riktiga vapen som används i spelet:

  • Före titelsidan - Här står det fakta om Sinons Hecate II, saker som pistolens längd och den ammunition som den använder. Även det faktum att pistolen i verkligheten har förbjudits att användas på mänskliga mål.

  • Sidan 137- Kirito frågar varför överfallsväret skjuter mindre rundor än en maskingevär och Sinon förklarar att det är för högre hastighet och noggrannhet, ett drag som har använts sedan M16.

  • Sidan 140- Sinon rekommenderar Five-Seven till Kirito för en sidvapen att använda med sitt ljusord. Hon förklarar att den använder små kulor formade som gevärrundor. Detta ger det en fördel med noggrannhet och penetration.

Biten in Svärdkonst offline ingick inte i de lätta romanerna, men triviaen på var och en av pistolerna finns verkligen.

Jag tvivlar på att författaren forskat om vapen.

I den första Svärdkonst online, han undersökte inte svärd alls och det handlade om svärd.

Asuna har en Rapier. En Rapier är dock ett trubbigt kantsvärd som endast används för piercing. Det är också värdelöst utanför 1-mot-1-duelleringen.

Kirito använder även två långa svärd (en är en rapier och en är en sabel om jag inte tar fel). På grund av storleken är dubbelsvärdssvängning endast möjlig antingen med ett långt svärd och ett kort svärd eller två medelstora svärd. Om båda är långa svärd är de för stora för att faktiskt kunna använda dem. Hjälparen bör också ha riktigt starka handmuskler eller vara dubbelsidig. Men vanligtvis är ett svärds rörelse en cirkulär båge. Ju större svärd desto bredare cirkel. Om de har två stora svärd, korsar antingen de två vägarna eller träffar marken och båda fallen är mycket farligt. Dessutom är det tekniskt svårt att det finns få register över att det faktiskt används och inga register över att ha använts i strid.

2
  • Jag är inte säker på resonemanget för att han inte kan dubbla använda två svärd än de du föreslår. Är det en balanseringsfråga? Jag är säker på att i spelet han var en del av var balans inte riktigt ett problem, så det skulle vara okej att göra det, baserat på det. förutom det vet jag inte varför det skulle vara uteslutet, kan du ge mig en liten förklaring till varför snälla?
  • 1 inte en balanseringsfråga. Det är en storleksfråga. Om båda är långa svärd är de för stora för att faktiskt kunna använda dem. låt oss glömma det faktum att du borde ha riktigt starka handmuskler. Eller att du borde vara dubbel. Men vanligtvis är ett svärds rörelse en cirkelbåge. Ju större svärd desto bredare cirkel. Om du har två stora svärd korsar antingen de två vägarna eller träffar marken. Var och en är mycket farlig.