Anonim

Akvarellkakor # 7 Takashi Natsume - Natsume Yuujinchou

Det sägs att Natsume Takashi är stark av många youkai i vissa fall, men Matoba och Natori verkar också starka, så är han den starkaste?

1
  • Jag skulle inte tro att Takashui inte är starkare än Matoba eftersom Takashui i allmänhet kräver Madaras hjälp med Youkai Matoba kan stå emot sig själv men Takashis mormor Reiko skulle vara starkare än Takashi eftersom hon kämpade och besegrade de flesta (om inte alla) Youkai i Vännerboken själv

Jag tror att Takashi är stark. Kanske inte den starkaste, men verkligen mycket stark.

Det finns flera tips när han tillgriper våld eller lyckas bryta sälar. Han kan vara lika kraftfull som Reiko var. På grund av sin natur tenderar han emellertid att undvika konflikter och ser sig aldrig vara formidabel. Som sådan ser vi aldrig den fulla omfattningen av hans potential.

1
  • Jag tror inte att han är stark, utan snarare att dessa varelser mestadels är svaga och i första hand inte har mycket makt över människor. Takashi verkar inte vara en särskilt stark kille för mig. Så länge vi delar åsikter här: s

Jag tror att Natsume Takashi inte är den starkaste andligt eftersom det finns människor som Matoba och hans mormor. Men när det gäller att slåss med andra exorcister eller hantera yokai-affärer är han den starkaste. Eftersom det finns många yokai och gudar som han blev vän med, kommer han att hjälpa honom. Monster som Madara, Hinoe och den enorma ko som yoki (glöm hans namn) är högklassig. För att inte nämna honom som en bok av en vän, som han kan kalla yokai för att hjälpa honom. Så när det gäller ren kraft eller att kasta händer med någon är han ostoppbar. Han fick för många kraftfullt allierade att ringa hjälp om han ville och ingen skulle överleva om alla starka yokai-gäng, inte ens Motaba kommer att ha en chans.