Anonim

Mungo Jerry - In The Summertime ORIGINAL 1970

Enligt detta svar finns det en speciell anledning till att Shurelia kan dyka upp i Mishas och Auricas kosmosfärer.

Hur in på fjärde nivån i Cloches Cosmosphere Mir uppträdde trots att de två aldrig möttes. även om anledningen till att Shurelia dyker upp i andras kosmosfärer är sant för Mir enligt detta svar

Cocona är också en IPD, vilket innebär att hon inte ansluter till den "rätta" servern utan till Infel Phira-servern.

detta betyder att IPD: er har en helt annan server som de ansluter till plus Infel Pira skapades efter att Reyvateils dök upp (som Infel, en Reyvateil själv, gjorde det för att förbereda sig för att sjunga Metafalica)

Så jag undrar hur Mir dyker upp i Cloches Cosmosphere?

2
  • mindre fråga om Ar-tonelico. Jag spelade spelmelodin av metafalica på ps2. Är anime och manga en skapelse av spelet? Eller är det tvärtom? Jag ser några av dessa frågor här och det fick mig att intressera mig.
  • Manga och OVA är båda spin-offs från spelet, men endast manga från det första spelet anses vara kanon. OVA och det andra spelets manga är kraftigt kondenserade återberättelser som till och med bryter kanon.

Servrarna kan ansluta till varandra för att möjliggöra sång av Dual Songs och sådant, och det finns några låtar som är beroende av denna anslutning för att ens kunna utföras, så det är inte osannolikt att en del av Mirs känslor hamnade i Infel Phira under gång hon och Loude undersökte det.