Anonim

Beerus att lära Vegeta en GUDSK teknik som överträffar Ultra Instinct Goku

Dragon Ball Super Broly visar,

Gogeta besegrar Broly

Om Broly sägs det

Han kanske är starkare än Beerus

Om du överväger dessa fakta ensam kan du tro att Gogeta är starkare än Vegito men, naturligtvis, kan du tro att Goku och Vegeta blev starkare sedan innan maktturneringen till den tid de kämpade mot Broly. Vad sägs om andra ledtrådar i serien, filmer, manga, officiella guider om Vegito och Gogetas styrka? Vem är den starkaste fusionen, Gogeta super saiyan blue eller Vegito super saiyan blue?

1
  • Det beror helt, men om varje fusion, med en lika bas Goku och bas Vegeta, försökte pressa sin kraft till max, skulle Gogeta vara mer kraftfull eftersom hans halvtimmes tid inte brändes ut av Blue, där Vegitos timme tiden reducerades till ungefär tre minuter för att trycka på Blue ... och basen som Goku och Vegeta använde när Gogeta blev blå var också mycket kraftfullare.

Baserat på din fråga tror jag att du jämför Vegito från Future Trunks båge och Gogeta Blue från Dragon Ball Super film? I så fall, ja! Gogeta Blue är definitivt starkare. Anledningarna till att Goku och Vegeta för det första har blivit betydligt starkare i hela T.O.P, jämfört med Future Trunks-bågen. För det andra, oavsett om Broly är starkare än Beerus, har hans makt jämförts med a Gud av förstörelse. Jag förstår att Shin gjorde en kommentar i mangan om Vegito som konkurrerar med Beerus i Future Trunks-bågen, men jag tänker ärligt talat inte det helt enkelt på grund av antalet felaktiga uttalanden som vi har sett från Shin under hela serien (han trodde SSJG Goku kan besegra Beerus, SSJB Vegeta vann mot Jiren, Vegeta kan förlora mot Pui Pui och listan fortsätter).

Även i anime finns det en alternativ korrupt version av Merged Zamasu som är betydligt starkare. Beerus kommenterar att han lätt skulle kunna besegra Merged Zamasu (som skulle gå tå till tå med Vegito Blue). Jirens makt jämfördes med en GUD och Beerus var en av de starkaste GUDS skulle konkurrera med Jiren (Åtminstone innan han släpper sin vilande makt) och Jiren redan innan han släpper sin vilande makt antas på ett sätt vara starkare än Vegito med tanke på att Goku och Vegeta inte använde fusion för att utmana Jiren och det var starkt underförstått att Goku skulle behöva behärska användargränssnittet för att vinna.

Antag att vi har en alternativ verklighet där Goku och Vegeta smälter in i Vegito istället för Gogeta i filmen, jag tror att Vegito skulle vara starkare helt enkelt för att Potara Fusion har sagts vara kraftfullare. Potaraörhängen ägs av universums högsta varelser. Supreme Kais och den traditionella fusionsdansen skapades av en massa dödliga.

3
  • Tyvärr, vad jag vill jämföra är båda fusionerna om bastecken skulle vara på samma nivå. Till exempel, om i Broly-filmen Goku och Vegeta skulle göra potara-fusion, skulle de vara starkare eller veckor än Vegito? Det är sant att jag nämnde Vegito från Dragon Ball Super och att baskaraktärerna var svagare innan men för jämförelseändamål. Du kanske vill redigera ditt svar nu när jag har klargjort det
  • @Pablo Din fråga verkar lite vilseledande. Detta beror på att du fortsätter med att säga hur "Gogeta är starkare än Vegito men, naturligtvis, kan du tro att Goku och Vegeta blev starkare sedan innan maktens turnering till den tid de kämpade mot Broly." För om frågan är om Gogeta eller Vegito skulle vara starkare vid varje given tidpunkt, är det enda som i slutändan betyder att fusionsdansen vs potara-fusionen och potara-fusionen har visats vara starkare.
  • IIRC, Potaro kommer alltid att vara antingen lika med eller starkare än fusionsdansen, för för fusionsdansen måste den starkaste av de två sänka sin kraftnivå för att matcha den andra, medan det för potaro inte är nödvändigt. Detta betyder att fusionsdansen är en summa av en full styrka och en sub-full styrka, och potaro är summan av två full styrka.

Det sägs faktiskt i Fusion Saga av äldste Kai att Potara Earring-fusionen är mycket starkare än någon dum dans. Detta är anledningen till att Goku fortfarande är på Gudplaneten innan han vrider sig till jorden. Det ska också vara en permanent fusion och smältning medan super saiyan skulle förkorta kämparnas livslängd. Fusionsdansen å andra sidan lägger till kämparnas krafter och förmågor tillsammans och ökar det - bara inte så mycket som Potara. Örhängen har nackdelen att de förmodligen är permanenta, men fördelen med mycket större kraft.

Goten + Trunks = svagare än Fat Buu. Goten + Trunks fusion = tillräckligt stark för att slå Super Buu Super Buu> Fat Buu

Mystic Fused Buu> Goku + Vegetta Goku + Vegetta fusion = förmodligen samma nivå som Mystic Fused Buu Goku + Vegetta Potara Fusion = mycket överlägsen Mystic Fused Buu (som i ett skämt)