Anonim

HUR DU FÅR M416 GLACIER HUD || KRATAÖPNINGSTRICK || 20 VIDEN FÖR KLASSISK LÅNADSÅPNING 🔴 || PUBG

Liknar den här frågan, men fokuserar bara på tjänarna av det 4: e Holy Grail War som presenteras i Öde noll.

Likaså skulle det också vara bra att lista när tjänarna kallades till om möjligt, även om jag är osäker på om det fanns någon datumnotering av någon tjänares kallelse att använda som en uppskattning till skillnad från Sabres kallelse i Ödet / stanna natten.

Baserat på skumning av ljusromanen och Wikia är det här jag kunde komma på när det gäller kallelsen för tjänarna i fjärde heliga graalkriget. Ödet / noll ger inte faktiska datum, men det räknar ner timmarna tills början av Holy Grail War, även om romanen bara ger dem i början av ett kapitel, så det finns en viss grad av osäkerhet. Vi vet inte heller exakt när Assassin och Lancer kallas, eftersom dessa kallelser sker utanför skärmen, även om vi har några ganska tydliga indikationer på var deras kallelser faller i förhållande till de andra tjänarna.

Assassin kallas först. Detta nämns i akt 1, del 3 i den första romanen. Det händer utanför skärmen, någon gång före det kapitlet, så vi har ingen exakt tid, men Kirei säger till Tokiomi att enligt Risei, vars förmåga att upptäcka tjänaruppkallning är ofelbar, har inga andra tjänare kallats.

Rider, Berserker, Saber och Archer kallas alla till Act 1, Part 5, som äger rum vid -268: 22: 30. Deras kallelse anges vara "nästan samtidigt" och inga exakta tider anges.

Så vitt jag kan säga kallas Lancer också nära denna tid, men vi ser inte hans kallelse på skärmen. Jag ger mina skäl att tänka så nedan.

Caster kallas till Act 2, del 3, som äger rum vid -222: 24: 48, ungefär två dagar efter kallelsen av Rider, Berserker, Saber och Archer.

Det är inte klart exakt var Lancers kallelse faller. Vi vet att det var efter Assassins, men vi vet inte hur mycket tid det tog Kayneth att upptäcka att Waver hade stulit hans artefakt och förberett en annan kallelse. Men efter att ha stjält skrotet av Alexanders mantel från Kayneth, flyr Waver, flyger till Japan och sätter sig i ett hus innan han kallar till Rider. Det tog förmodligen Kayneth så mycket tid att göra sina egna förberedelser. Första gången vi ser Lancer är också precis efter Saber och Irisviel anländer till Japan. Saber kallas till Einzbern-slottet i Tyskland, och hon och Irisviel anländer till Japan med flyg i lag 3 del 2 vid -167: 27: 03. De möter och kämpar mot Lancer samma natt, så Kayneth, som flög in från England, måste ha kommit runt samma tid eller lite tidigare. Så min känsla är att Lancer kallades till ungefär samma tid som Rider, Berserker, Saber och Archer kallades. Det kan ha varit lite tidigare sedan Kayneth var redan i Japan när Iri och Sabre anlände, men jag tror inte att det kunde ha varit senare.

Så till slut kommer vi till den här listan:

  1. Mördare
  2. Lancer (?)
  3. Rider / Berserker / Sabre / Archer ("nästan samtidigt")
  4. Caster (två eller så dagar senare)