Anonim

ZZ Top - Threshold Of A Breakdown

Min bror ställde den här frågan till mig när jag såg blekmedel. Han sa, "Vad händer om en ihålig åt en mod-själ, som när mod-själen är i sin godisform, för jag vet att en gång Kon ätts som det fyllda djuret och han spottades ut igen, men om deras i deras godisform då skulle mod själen kunna ta över det ihåliga. " Jag visste inte hur jag skulle svara honom för att jag inte visste mig själv, jag måste fråga vad som exakt händer när en ihålig äter en modig själ i godisform.

Vi vet inte.

Under körningen av Bleka, i både manga- och anime-form, har frågan om en modsjäl som slukats av en Hollow (överraskande) aldrig kommit upp i praktisk diskussion.

Vad vi vet om modsjälar är att de tillverkades för att bekämpa Hollow eftersom de överträffade Soul Reapers, men det handlar om det. Det hjälper inte heller att operationen som förde dem till stängdes och alla modsjälarna beordrades att förstöras.

för det första. mod konpaku är ersättande själar. vilket betyder att människan eller varelsen har ändrats och / eller ersatts. andra av alla håligheter är gamla själar som har dött och blivit monster. nemu är en själ gjord av en mod-själ och en gigai. en tillfällig själ. vilket betyder att hon är hälften av ämnet vi pratar om. nemu är normalt. men håligheter är det inte. nemu är trevligt. men håligheter är det inte. kombinera fakta. förmodligen skulle det finnas ett modigt själsinne med en ihålig kropp. det är allt jag kan säga.