Anonim

Illumi Power vs Gon & Killua Hunter X Hunter Animation

På grund av några senaste nyheter om Jägare X jägare när manga fortsatte bestämde jag mig för att titta på anime igen och några frågor dyker upp i mitt huvud. Jag har inte avslutat det ännu, men jag kommer inte ihåg någon förklaring till ursprunget till Allukas makt första gången jag såg det.

Jag har sett några videor men de förklarar inte riktigt min fråga. Jag kunde inte heller hitta svar här.

Förklarades ursprunget till Allukas makt någonsin i anime eller kanske i manga?

2
  • Skulle det tillfredsställa dig att hävda att hon är en "genial" nenanvändare som beskrivs i den nya staden arc? Huvudexemplet är den framtidsberättande flickan i den bågen vars kraftfulla förmåga uppträdde utan verklig träning och hon inte har så mycket kontroll över den. Jag vet inte om detta har angetts direkt i canon så jag är inte bekväm att sätta detta som ett svar. (Hon kan ha lite konstig bakgrund som vi inte vet ännu.)
  • skulle det inte vara en framtida fråga? Jag tror att krafterna kommer att lösas först efter att vi har utforskat den mörka kontinenten och dess varelser mer

Det har bekräftats att Nanika kom från den mörka kontinenten och bevis tyder på att Nanika är Ai, önskan om medberoende.

När det gäller hur Nanika började äga Alluka vet vi inte säkert, men när han såg hur Zigg Zoldyck gick till den mörka kontinenten är det möjligt att han tog tillbaka den till omvärlden.

Alluka är inte en människa. Hon är en annan varelse som det finns sex av dem i världen som är kända för. Inte säker, men jag tror att de kom från den mörka kontinenten.

1
  • 1 Även om detta faktum kan vara korrekt, kan du klargöra hur hon fick sin makt? Menade du för att hon kommer från den mörka kontinenten (varför)? Överväg att redigera och utöka svaret.