Anonim

TOPP 22 GODA QUOTER - Bästa citat om GUD

I Black Bullet bär alla förbannade barn Gastrea-viruset, vilket gör dem till mänskliga / Gastrea-hybrider. Det visas att Varanium skadar Gastrea. Nu är frågan om förbannade barn är utsatta för Varanium, eller ger deras mänskliga sida dem immunitet?

1
  • För att vara ärlig trodde jag att jag kom ihåg en konversation om hur Varanium påverkar förbannade barn i anime ... men det har verkligen gått för lång tid för mig att verkligen komma ihåg. ... Showen har varit på grund av en omklockning från mig ändå lol

Så efter att ha läst ljusromanen kan jag nu svara på min egen fråga. Förbannade barn är faktiskt utsatta för Varanium.

"Men något verkar konstigt ...", sa Enju. "Ända sedan jag kom hit har jag känt mig upphetsad av någon anledning." Enju öppnade och stängde händerna nyfiket. Naturligtvis skulle du, sa Rentaro tyst. Varaniet som Gastrea hatade så hade också en effekt på Enju och de andra tjejerna, som alla var smittade med små mängder av viruset. De flesta initiativtagare kände sig tillfälligt bättre eller till och med höga när de gick utanför monoliterna. Deras sår läktes också snabbare.

Så tydligt när de är inne i monoliterna känner de förbannade barnen sin effekt. Även om det helt klart inte är dödligt för dem, har det en effekt på dem. Det är också möjligt för Gastrea att överleva inuti monoliterna, även om det verkar omöjligt för dem att passera mellan dem. Skillnaden är troligen att Cursed Children bara bär en liten mängd av Gastrea-viruset inuti sig medan en vanlig Gastrea bär en stor mängd.

Följande avsnitt visar att Varanium-kulor har samma effekt på förbannade barn som de gör på Gastrea

Enjus sår visade inga tecken på läkning och sände fortfarande blod. Varaniumkulor hindrade en Gastrea från att regenereras efter att ha skadats, och det var inte annorlunda för initiativtagare som kunde regenerera tack vare Gastrea-viruset. Inför Varanium-vapen var den lika sårbar som en vanlig människa.

1
  • Använd block offertmarkdown (> blockquote) istället för source code prissänkning.

Varanium används som kulor. Hittills har förbannade barn inte visat sig vara skottsäkra, om än deras överlägsna fysiska styrka. Så naturligtvis skulle förbannade barn fortfarande skadas om de skjuts med det.

Om skadan skulle eskaleras på grund av gastreaviruset i dem eller inte, kan det inte sägas med säkerhet för det har inte funnits någon scen som visar en levande förbannade barn sköt av det ännu. jag sade levande sedan Rentarou sköt den typ av Dolphin-förbannade barn, Kayo, dödade hon redan av de skador hon fick och mängden gastreavirus i henne har överskridit det kritiska värdet. Kulan som Rentarou använde där skulle definitivt vara en varankula eftersom de var i en kamp mot gastrea och normal kula fungerar inte mot gastrea, vilket innebär att det inte finns någon anledning för honom att ta med sig normal kula.

Som visas i scenen där Rentarou fick Enjus examensrapport är det kritiska värdet eller gränsen för gastreavirus i en förbannad barns kropp innan de förvandlades till gastrea 50%. När Kayo sköts är hon alltså mer en gastrea än en människa. På grund av det, om Kayo fick en supereffektiv skada från att bli skjuten, skulle det förmodligen bero på att hon redan är mer gastrea än människa.

Att bara röra är okej, som visas när Enju rörde Rentarous arm som är gjord av Varanium, även om hon förmodligen kan vara okej eftersom det inte var en direkt kontakt på grund av Rentarous hud.

Den andra användningen av Varanium är som monolit för att förhindra gastrea från att komma in i det befolkade området. Så vitt jag minns fanns det ingen scen där Enju eller andra förbannade barn rörde monoliten.