Anonim

Der Traum eines Mannes - Sora no Otoshimono [tyska Fandub]

Är den nya filmen Sora no Otoshimono Final: Eternal My Master den bestämda avslutningsfilmen i serien?

Det finns så många kryphål i berättelsen som ännu inte måste fyllas i. Och serien har också varit ganska framgångsrik.

1
  • AFAIK, Sora no Otoshimono Final är den sista filmen i serien, om du vill veta hela historien kan du läsa manga

Slut (Sora no Otoshimono Final: Eternal My Master) släpptes som (andra teaterupplag) efter den första filmen ((Gekijouban Sora no Otoshimono Tokei jikake no Angeloid).

När det tillkännagavs specificerade inte tillkännagivandet att detta absolut är den slutgiltiga filmen, men det stod:

『「 第 3 期 シ リ ー ズ 」と し て 発 し て お り ま し た が 、 こ の 度 シ リ ー ズ で は な な く く ... 2014 年 に 劇場 公開 す こ く 大 大 大 大 大 大 大 大

"Även om vi tidigare hade sagt att det skulle finnas en tredje serie [säsong], den här gången istället för en serie ... 2014 har man beslutat att det kommer att finnas en teatralsläpp!"

En tredje säsong av TV-anime hade tidigare utlovats i mars 2012-numret av 「月刊 少年 エ ー ス」 (Gekkan Shounen Ace) tidningen, men filmmeddelandet korrigerar det för att säga att det inte kommer att finnas någon ytterligare TV-anime trots allt, och den andra filmen är en ersättare.

Huruvida det någonsin kommer att finnas en annan film eller OAV är inte tydligt formulerad, men filmens titel innebär att den är tänkt att vara den slutliga produktionen. De kunde ha använt termen 完結 編 (kanketsuhen, det sista programmet i en serie) i titeln eller i tillkännagivandet för att uttryckligen säga att det inte finns några planer på att någonsin producera ett följande arbete, men gjorde inte det.

Filmen hoppade över till stora eller hoppade långt. De hoppade över de viktiga scenerna, som:

  • Tomokis värld är inte riktig (ja, den här delen förklarar någon punkt i filmen, men bara lite.)
  • Besegra befälhavaren på Synapse
  • Mikako är en gudinna?
  • etc.

Om du vill veta mer eller fylla hålen i filmen föredrar jag att du läser mangan, som har hela historien (ja, anime kommer från manga).

I anime verkar det som om det kommer att finnas en tredje film, inte exakt den tredje, men du kan kalla den "Sora no Otoshimono Final: Eternal my master part 2" för i mangan finns det en fortsättning på filmen, så jag tror de kommer att släppa den i år eller 2018, för det är inte meningsfullt att det bara är en film som kommer att avsluta serien så varför inte avsluta den.

2
  • 1 Kan du vänligen lägga till en källa för att stödja ditt svar?
  • Jag har fortfarande ingen källa, det är bara att mangan fortsätter till den sista filmen, så jag antar att det kommer att bli en annan film. Det låter bara dumt att inte avsluta anime om allt de behöver göra är att göra en ny film, det är inte så att de saknar material.