Anonim

Naruto pratar med Nagato (Shippuden Remix) - Derek Dada

Madara kunde få Rinnegan genom att blanda Hashiramas kött med sitt eget (d.v.s. blanda Indra och Asura chakran) för att få Sage makt. Om Naruto gjorde detsamma genom att blanda Sasukes kött med sitt eget, skulle han få Rinnegan? Eller om Sasuke blandade Naruto kött med sitt eget, skulle han få Rinnegan i båda ögonen?

2
  • Rinnegan är den ultimata formen av Sharingan, så utan Sharingan att implantera kött inte fungerar, skulle han antagligen få Gedodama eller någon annan förmåga hos Sage of Six Path men inte Rinnegan. sasuke har å andra sidan Sharingan och kan utveckla den med hjälp av narutos chakra
  • anime.stackexchange.com/questions/48995/…

Jag antar att om du kombinerar Ashuras och Indras chakra, kommer du att få den ultimata dojutsu (Rinnegan). Eftersom Naruto är en återfödelse av Ashura och om han kan implantera Sasukes chakra (eftersom Sasuke är en återfödelse av Indra) kommer Naruto förmodligen att få rinnegan.

Naruto kunde få Rinnegan genom transplantation. Det enda alternativet skulle vara att ta blicken från uchiha madara som redan väcker Rinnegan. Å andra sidan kunde han inte väcka en Rinnegan genom att bara blanda uchiha-cell i kroppen.Det bästa alternativet skulle vara som vad Danzo gjorde, med sitt uzumaki-chakra kunde han kanske hantera Sharingans chakra-dräneringsfråga. För sasuke del kan han väcka Rinnegan med samma teknik som Madara använde. Men allt detta är ett spekulationssvar, i teorin skull baserat på hela mangaserien. Endast Kishi Sensei kunde säga något annat.

den mest troliga idén är att naruto behöver sasukes ögon eftersom naruto inte har några chakraspiraler i ögonen som en person med en doujutsu gör vilket skulle innebära att naruto skulle behöva indras ögon, vilket innebär att man tar sasukes Sharingan.