Anonim

Garps karaktärsutveckling och vad framtiden har för honom

Det är uppenbart att han är mycket kraftfull på grund av sina slagsmål med Gol. D Roger. Han är också mycket erfaren i strider och har förtroendet att besegra admiral Akainu (magma).

Så varför har han inte befordrats till amiral? Förnekade han kampanjen när alternativet gavs honom? Eller var det för att han saknade en djävulsk frukt?

Obs: Alla amiraler har en djävulens frukt. Golden Buddha, Magma, Ice, Light.

2
  • Garp vill inte vara en amiral eftersom det bara kommer att lägga till mer ansvar för honom. Eichiro Oda sa till och med att Garp är den starkaste marinen någonsin.
  • var har du läst odachi som beskriver garp som den starkaste marina någonsin?

Han vägrade att befordras till amiral flera gånger.

I kapitel 0 (Strong World) sa han att han hade friheten att göra vad han vill som han behövde som viceadmiral (som den tredje högsta rankningen i marinorna) och kände att han skulle befordras skulle bara kräva att han gjorde extra saker som han hade inget intresse av.

2
  • Trevligt, inte många vet om kapitel 0. :) :)
  • Tja, det är vanligare som kapitel 565.5. Vem som helst upp till 565 når hit i slutet.

Garp anser att förmånerna med att vara viceadmiral (främst den höga frihetsnivån) är mer värda än att vara en amiral, som ofta används för att bevaka Tenryuubito (som jag kan föreställa mig att Garp skulle förakta).

Han är troligen starkare än de nuvarande amiralerna. Kommer du ihåg i Marineford när Sengoku personligen var tvungen att hålla tillbaka honom? Det säger i princip att han var rädd för vad Garp skulle göra med Akainu.

2
  • Ja, förutsatt att Garp använder lite Haki antar jag att Akainu förmodligen skulle bli utplattad.
  • Det har sagts att alla vice admiraler har Haki (inte säker på om det är både Busoshoku och Kenbunshoku, eller åtminstone en av dem), och baserat på hans reaktion (antyds men inte i vissa termer att Luffy ärvde Haoshoku vid födseln) till Luffys Haoshoku , kan ha det också.