Anonim

FORTNITE Guide - Upptäck City Locations dagliga sökstrategi

I militären finns det tre enheter, var och en med sin egen patch: Scouting Legion, Military Police och Stationary Guard.


Vänster till höger: Scouting Legion, Military Police och Stationary Guard

Hittills i anime (fram till avsnitt 12), från dessa tre har vi sett (om jag inte missade någon) bara Stationary Guard's patch.

De flesta huvudpersonerna (Eren Jaeger, Mikasa Ackerman, Armin Arlert, Jean Kirschtein och andra) är i Scouting Legion. De verkar dock ha en annan lapp som uppvisar två korsade svärd. De har använt det här plåstret sedan (i avsnitt 2) bildandet, och de personer som ansvarar för utbildningen hade också det här plåstret.

Även karaktärer, som Annie Leonhardt, som tillhör militärpolisen uppvisar korsade svärdplåster.

Vad skiljer sig i anime från manga?
Blev både lapparna och karaktärens militära anknytning förändrats?

2
  • De korsade svärden över ett sköldemblem är "Training Corps", inte säker på varför bilden av Annie har det emblemet, kanske var det en flashback-bild från när hon var en del av utbildningskåren?
  • @JonLin Men bilden där Annie, Reiner och Bertholdt dyker upp, med Mikasas rygg mot oss är i avsnitt 8 (tror jag). Då kämpar de mot Titans i Trost (ungefär då Eren ätits av den skäggiga Titan).

Efter att ha sett avsnitt 13 inser jag att jag missförstod vissa saker.

Hittills i anime (fram till avsnitt 12), från dessa tre har vi sett (om jag inte missade någon) bara Stationary Guard's patch.

Detta är troligtvis fel, som vi sett Levi tidigare, och han tillhör Scouting Legion. Se den här bilden från avsnitt 13:

I avsnitt 13 ser vi också militärpolisens lapp, även om det är på avstånd:


Plåstret är synligt på armarna på vakterna som står vid cellen

Det betyder att vi har sett alla tre lapparna (Scouting Legion, Military Police and Stationary Guard), plus patch med korsade svärd.

Nu kom mitt missförstånd från det faktum att karaktärerna jag nämnde i frågan är listade i Shingeki no Kyojin Wiki som anslutna antingen till Scouting Legion (Eren Jaeger, Mikasa Ackerman, Armin Arlert och Jean Kirschtein) eller Militärpolisen (Annie Leonhardt).
Avsnitt 13 belyser emellertid också denna fråga när Jean identifierade Marco Bodt som "Den 104: e träningskorpsledaren för trupp 19, Marco Bodt."

Även i avsnitt 13 berättar Levi för Eren att han kommer att acceptera sin ansökan till Scouting Legion:


NOTERA: Scouting Legion kallas / subbed som Recon Corps i anime

Detta skulle innebära att karaktärerna som nämns i frågan fortfarande tillhörde Training Corps, och att tillhörigheten som nämns i deras SnK Wiki-sidor (som förutom det faktum att jag var under intrycket att de redan hade "examen" från Training Corps, orsakade mitt missförstånd) är förmodligen från mangan, som ligger framför planen.

I grund och botten, som JonLin skrev i kommentaren nedanför frågan, hör Crossed-Swords patch till Training Corps, och ingen anslutning verkar ha förändrats.