Anonim

Sting - When The Angels Fall

Vi vet i en av episoderna medan Goku, Vegeta, Whis och Beerus satte sig ner för att äta, Whis uppgav att det fanns 18 universum tidigare och Zeno raderade 6 universum medan han var i dåligt humör.

Efter matchen med Zen-utställningen vet vi för ett faktum att om Zeno skulle radera ett universum skulle även gudarna, Kaioshin och hakaishin också raderas. Vi vet också att änglarna inte är relaterade till universum och deras plikt är att endast tjäna förstörelsens gud, vilket återigen nämns av Whis när Beerus ifrågasatte varför han inte skulle raderas.

Det nämndes också av Shin under Future Trunks-bågen att om Beerus skulle dö, skulle Whis lämna universum eftersom hans enda plikt är att bara tjäna Beerus.

Baserat på dessa händelser, borde det inte finnas 6 fler änglar i de raderade universum? Varför tittar de inte på maktens turnering (när de undantagna universum tittar på samma)? Vi vet att dessa änglar inte upphör att existera när deras universum raderas eftersom vi ser några av änglarna i de raderade universum som sitter och tittar på maktens turnering.

Vad är dina tankar om samma sak?

Jag kommer att presentera min personliga syn på denna fråga.

För det första finns det ett vanligt antagande att precis som Whis serverar Beerus, tjänar Daishinkan också Zeno och därför enligt denna analogi, precis som Whis är starkare än Beerus, Daishinkan "skulle kunna" vara starkare än Zeno. Problemet med denna analogi är att det inte tar hänsyn till skillnaderna när det gäller tjänsterna som tillhandahålls av änglarna och storprästen.

Whis fungerar som mentor och tränar Beerus i strid. Men Zeno är inte en kämpe. Så det finns inget behov av Daishinkan att träna Zeno. Således spelar Daishinkan en roll som kan anses likna a sekreterare / butler / rådgivare / minister till Zeno.

Nu eftersom Daishinkan är Whis far och mycket mycket starkare än Whis, är frågan Varför skulle Daishinkan tjäna Omni-kungen om inte för att träna honom?

Den enda rimliga förklaringen då skulle vara att han skapades för att tjäna Zeno i en rådgivande roll (det är storprästens syfte).

För det andra nämns ingenstans i Dragonball Super att änglarna är oförstörbara eller fria från Zenos vrede. Det nämns bara det änglarna kommer inte att utplånas efter TOPPEN.

Varför?

Kanske för att Zeno inte kände det.

Eller kanske pratade Daishinkan honom om det.

Kanske är de andra änglarna också relaterade till Daishinkan och han vill inte se att hans släkt raderas som de tidigare 6 universerna, så han övertalar Zeno.

Kanske har änglarna hållits vid liv för att det finns en chans att Zeno kan få tillbaka alla utplånade universum.

Vi vet inte. Vi vet bara att det finns för många kanske här och inget definitivt svar. Det enda säkra alternativet här är att anta att tidigare änglar raderades förmodligen också tillsammans med de föregående 6 av 18 universum men den här gången har de återstående änglarna sparat detta öde.