Anonim

Naruto // YamatoxKakashi // Hanging by a Moment [Yaoi]

Detta var antingen en kort anime eller animerad film.

3 huvudpersoner, såvitt jag kommer ihåg. Jag minns att av de två pojkarna var en en pojke som var från en annan planet (dimension?). Han spelade piano och det hade konstiga effekter på dem omkring honom. Den andra pojken var mänsklig. Den mänskliga pojken och flickan var vänner. Denna anime hade förmodligen en skolmiljö.

Jag minns att det var många scener där den främmande pojken gick in i en annan dimension där det alltid fanns en säng (?) Som han pratade med. Pojkens uppdrag var förmodligen (inte säker!) Att föra människor tillbaka till sin hemplanet ...

Till slut bestämde de två pojkarna att lämna jorden så att främmande kille kunde återvända till sitt hem och flickan var kvar. Så snart pojkarna gick förlorade flickan alla sina minnen om dem.

Har letat i åldrar nu, men jag får alltid Piano no Mori som ett resultat och det är inte det.

Tack för hjälpen!

1
  • Det här låter lite som Alien Nine, men jag tror att det har tre tjejer. Det kan vara värt att titta på dig ändå.

Jag hittade det!!! Det är Nerawareta Gakuen. Mannen, fick jag fel i sammanfattningen, haha ​​...


Nerawareta Gakuen

Synopsis

Våren startar ytterligare ett nytt läsår på en gymnasieskola i Kamakura. En ny transferstudent, Ryoichi Kyogoku, går med i åttonde klass. Kyogoku har en mycket speciell skicklighet i telepati och har fått sin order att använda denna förmåga för att skanna andras sinnen och ta över skolan.

Han blir omedelbart populär i skolan på grund av sitt snygga utseende och karisma och han börjar ta kontroll över skolan. När människor börjar falla under Kyogokos förtrollning manipulerar han hemligt sina anhängare och skjuter åt sidan alla som hamnar i vägen.

Med skolan nästan helt under Kyogoku kontroll verkar bara en pojke opåverkad Seki. Har Seki vad som krävs för att rädda alla från mind control?

1
  • 6 Glad att du hittade det! :) Glöm inte att du kan markera ditt eget svar som rätt (genom att klicka på bocken till vänster) för att visa att denna fråga har lösts.