Anonim

RAJASTHAN ROYALS TEAMANALYS: ALLA DU BEHÖVER VETA OM STEVE SMITHS SIDA | SPORTS TAK | IPL2020

Vem var Rins tjänare Archer i Fate Stay Night? I anime visar det ingen hänvisning till vem han är eller hur han blev en heroisk ande. Men i mangan visar det bara hur han blev en heroisk ande.

Den heliga gralen tar själen eller anden från människor av legender och myter. Så vem var Archer in Fate Stay Night?

  • Enda svaret från Fate Stay Night, anime eller manga. Det skulle bli förvirrande om någon ger ett svar som är sant från ett annat universum eller tidslinje.
7
  • Archers historia beskrivs i scenen "Unlimited Blade Works" i spelet och i filmen "Unlimited Blade Works". Det finns redan en fråga om detta ämne: "Vem är exakt Archer från Unlimited Blade Works-filmen?" Du kan ändra omfattningen av din fråga så att de inte överlappar varandra.
  • @Krazer De kommer från olika universum eller tidslinjer. Det liknar att ställa en fråga från Full Metal Alchemist och svara på den från Full Metal Alchemist Brotherhood. Det är bara inte detsamma. Och jag visste inte om filmen, tack.
  • Egentligen är Archer från alla Fate / Stay Night-scenarier av samma kontinuitet, till skillnad från FMA: B. Berättelsen utvecklas annorlunda beroende på hur du vill att historien ska förgrena sig.
  • @Krazer Jag tittar bara på Fate Stay Night och Unlimited Blade Works. Det betyder inte att Archer är samma person från båda berättelserna. För allt vi vet kan Fate Stay Night's bågskytt vara Kiritsugu Emiya.
  • Det är fortfarande en kontinuitet. De går inte in på det i TV-serien, för det följer Sabres väg i spelet. UBW-filmen följer Rins väg, där det naturligtvis kommer att finnas en viss historia om hennes tjänare.

Till skillnad från de andra heriokandarna (Aurthur, Alexander den store osv.) Är Archer:

Shirou Emiya av en alternativ framtida tidslinje som gjorde ett kontrakt med Gaia och blev Heroic Spirit Emiya, agerar som världens motvaktare för att uppfylla sitt kontrakt.

Det fanns tips om detta när Archer ser Shirou för första gången för:

Han ville medvetet kallas in i en era där den unga Shirou Emiya skulle vara med under Graal-kriget så att döda den yngre versionen av sig själv kan orsaka ett paradox som skulle bryta hans kontrakt.

Så det enkla svaret på din fråga är att:

Archer är den framtida versionen av Shirou Emiya.

Först och främst bör det nämnas att Archer är en Counter Guardian och inte en heroisk ande. Han är en agent för Gaia (jordens vilja) och lagras inte i hjältens tron ​​som de andra deltagarna i Holy Grail War.

Archer: s sanna identitet är:

Emiya Shirou från en alternativ tidslinje för Fate-rutten (Sabre-rutten), där han blev förtvivlad efter att Illyasviel dog 1 år efter kriget. Han försökte bli en hjälte genom att rädda majoriteten genom att döda minoriteten (som hans far, Emiya Kiritsugu). Så småningom vände folket som han räddade mot honom och undvek honom och kastade honom ytterligare i förtvivlan, vilket kulminerade i att han offrade sitt liv genom att göra en pakt med Gaia för att bli motvaktare i utbyte mot några hundra människors liv. Han kallas in i kriget med hängsmycken som han alltid bar på honom som Rin brukade rädda honom som katalysator, eftersom Rin själv inte hade någon katalysator.

Om du vill ha ett djupare svar, spela den visuella romanen, eftersom den andra vägen, Unlimited Blade Works, kretsar främst kring honom och Shirou.

2
  • Så i princip är karaktären i spoilerboxen identiteten på Archer? Eller bara i huvudsak?
  • Ja spoilerbox avslöjar hans indentitet och hans historia.