Anonim

Hemligheter och mysterier bakom Amaterasu och Tsukuyomi - Itachis Mangekyo Sharingan förklarade !!

När Kakashi hade dubbla Sharingan kunde han använda Susanoo. Men han förlorade Sharingan.

Kan han fortfarande använda Susanoo utan Sharingan nu?

0

Nej, han kan inte nu.

Under striden med Kaguya lånade Obito Kakashi ut hela makten i Mangekyo Sharingan som gav honom förmågan att använda Susanoo. Men efter striden förlorade Kakashi sin Sharingan tillsammans med Susanoo. Så jag tror inte att Kakashi trots allt kan använda Susanoo.

Svaret är NEJ.

Om du vill aktivera Suanoo måste du ha båda Mangekyo Sharingan som det redan står i wiki.

"Det är den starkaste förmågan som finns för dem som har väckte Mangekyō Sharingan i båda ögonen.'

Som du kan se nedanför denna bild i Boruto-serien har Kakashi-ögon inte längre möjlighet att använda Sharingan.

Plus Kakashi kan använda Sunanoo i serien för att slåss mot Kaguya beror på att Obito ger Kakashi ett öga UNDER EN KORT TID. Så i grunden är Sharingans öga inte Kakashi utan det är Obito.

(Den röda markeringsdelen visar att Obito lånar sitt öga till Kakashi för en tillfällig.)

Bildkredit till @Kira - Gud

Faktiskt ja. Om inte handlingen är som ”Nej men det gäller bara Uchiha” eftersom det anges att du bara behöver ha använt båda Mangekyo för att kalla till Susanoo, och om du kommer ihåg såg vi en person kalla en Susanoo med bara ett öga: Shisui Uchiha, efter att Danzo yoinkade sitt andra öga. Så i teorin borde Kakashi också kunna.

Kanske han kan! Under strid med Kaguya lånade Obito båda ögonen till Kakashi (även om Kakashis öga redan togs av Madara och han fick ett nytt öga av Naruto) och det var därför han kunde använda Susanoo. På samma sätt kan han göra det igen.

1
  • 2 På samma sätt kan han göra det igen. Ganska säker på att det är falskt. Kakashi förlorade båda ögonen efter striden, och båda ögonen kräver att producera Susanoo

Jag ska säga att Kakashi fortfarande kan använda Susanoo. Teorin säger att man måste ha fått MS i båda ögonen och använda den. Då kan man fortfarande använda Susanoo, även om man tappar sikten (som Itachi), eller helt tappar ögonen (som Madara) eftersom den aktiverades tidigare. Så även om Kakashis MS i botten ögon var tillfällig, uppfyllde han fortfarande kraven för att kunna fortsätta att använda Susanoo. Det enda sättet för detta att vara falskt är om man måste ha Uchia-genet (blod från en Uchia som strömmar genom sina vener) för att kunna använda Susanoo även utan MS.

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.

Nej, någon som säger att Kakashi inte kan använda Susano'o har fel eftersom alla sa att det var normalt för Madara att använda Susano'o när han var instängd i Gaaras stora sandmausoleum. På samma sätt behöver du bara Mangekyou Sharingan för att väcka Susano'o men du kan använda den även utan ögon senare.