Anonim

Let's Play, The Fruit of Grisaia, Ep. 57 \ "The Dynamic Duo \" (Michiru Route)

I Steins; Gate, Vädjade Amane Suzuha till Okabe så illa att gå tillbaka till det förflutna och rädda Makise Kurisu.

Varför gick hon inte tillbaka till det förflutna för att rädda Makise Kurisu? Varför var Okabe tvungen att rädda Kurisu?

1
  • Eventuellt relaterat: Varför nämnde inte Suzuha förstörelsen av Nakabachis tidning i avsnitt 23 ( )?

Det finns inget riktigt svar på detta annat än spekulation. Allt kan faktiskt göras av Suzuha själv. Men det var bara Okabe som planerade allt och han vet att hans tidigare jag kan göra det. Det är fortfarande det svåra faktum att det bara är Okabe, Kurisu och hennes far som möter varandra i den byggnaden. Suzuha att träffa dem kan förändras mycket mer än perfekt. Det förflutna Okabes perspektiv får inte ändras. Och Okabe har Reading Steiner, vilket gör honom till observatör av världslinjen och dess förändringar.

Ska Steins; Gate 0:

Vad som ursprungligen hände i framtiden för Beta-världslinjen är att Suzuha inte hade någon aning om hur man skulle undvika WW3. Så vad hon bara visste i framtiden är att allt börjar med att Kurisu dör 2010. Så ursprungligen hade Suzuha inget annat val än att förlita sig på Okabe, eftersom hon inte har någon aning om 2010. Detta återspeglas i avsnitt 23b. Och detta är förmodligen en del av Okabes plan, vars viktigaste del är att hålla det förflutna intakt och är i harmoni med vad jag sa i det andra stycket.