Anonim

Hur San Francisco inspirerade denna konststudent

I The Last: Naruto the Movie, Narutos kamp med Toneri är på månen.

Men hur kan han andas på månen? Är det på grund av någon teknik eller något annat?

6
  • han har främmande blod / själ / chakra i sig. . .
  • Utomjording? I Naruto Universum?
  • Naruto-universumet är ganska konstigt, så jag skulle inte bli förvånad om det var sant. Plus i Naruto wiki står det att Kaguya tsutsuki är en utomjording, så det är inte så förvånande.
  • Åh, lol, jag glömde Kaguya, min dåliga! xD
  • Jag var säker på att kaguyas chakra kom från Chakra-frukten, som var från ett träd på jorden. hon hade till och med barn, båda män, så hon reproducerade med förmodligen en mänsklig man, något bara en annan människa kan göra (asexuell reproduktion är en KLON, så det kan inte vara manlig). Det är ingen mening för henne att vara främmande.

Kortfattat

Enligt wiki:

Månens utsida är karg, täckt med kratrar och kanjoner. Den har en svag gravitation, men kan ändå hålla andningsförmågan atmosfär .

Eftersom det har andas atmosfär, så det är därför Naruto inte använde någon teknik eller något annat. Som drar slutsatsen att månen från shinobi världen är mycket mer annorlunda än den verkliga månen som vi känner.

För mer information om detta kan du se den här länken.

Jag ska inleda detta genom att säga att Naruto-universum inte är vårt eget, och därmed är deras måne annorlunda. Också alla spoilers framåt.

Månen i Naruto-universum skapades av Sage of the Six Paths, Hagoromo, när han och Hamura förseglade Kaguya. Månen gjordes via Chibaku Tensei, som är en gravitationell ninjutsu som förvandlar ett objekt till en "gravitationskärna", som sedan lockar materien runt det till ett stort, cirkulärt objekt. Du kommer ihåg att Pain använde den på Naruto för att fånga de nio svansarna. Teoretiskt är det möjligt att månen har en atmosfär genom att fånga en del av deras jordatmosfär vid skapandet av månen och attraheras av den via den intensiva allvaret / den enorma kraften hos Sage och Hamuras gemensamma Chibaku Tensei. Detta skulle göra det möjligt för honom att andas där, och eftersom han inte omedelbart kvävde vid ankomsten antar jag att det var tillräckligt med atmosfär från formationen för att upprätthålla åtminstone hans kropp.

Chibaku Tensei

Tja, i det här fallet bör vi överväga att de är i en värld helt annorlunda än vår, vad betyder att deras månytan och strukturen också skiljer sig från vår.

Vissa säger att deras måne skapades för att hålla brottslingar arresterade, men i det scenariot har vi en atmosfär som liknar jordens.

Det här är inte så vansinnigt att tänka på när man överväger andra filmer där vissa karaktärer kan andas in i vattnet eller sådant.

Om Kaguya var hon inte en främling, hon var en vanlig kvinna som åt frukten och absorberade trädets kraft. :)

1
  • 1 Du bör överväga att besvara denna fråga genom att relatera den till vissa givna fakta. Kaguya är också en utomjording (se i kaguya-wiki-sidan) som också anges av Ms steel-kommentar. Så jag är inte säker på att du ger rätt svar och det verkar också som att du helt enkelt antog

Jag är inte särskilt säker på varför alla svar har löst sig kring det faktum att Naruto-universumet har en måne som är helt annorlunda än vår egen - det är mer en polis, snarare än ett helt genomtänkt svar. Även om jag inte säger att det är helt fel, eftersom det kan vara troligt.

Med tanke på att det är Naruto-universumet, fyllt med chakra och förmågan att använda detta chakra för att skapa jätte massor av element, är det ganska säkert att anta att Naruto och Toneri antingen omedvetet använde en jutsu som skapade / använde syre och tillät dem att andas , eller, med kraften från de nio svansarna (i Narutos fall) och den stora massan av chakra som delas ut genom generationer av Otsutsuki-familjen (i Toneris fall), vilket gör att deras kroppar kan fungera helt genom att använda chakra istället för vanliga kroppsfunktioner .

2
  • Det kan också vara Toneri som använder en jutsu som tillät alla på månen att andas, eller han använde en jutsu som skapade luft, eftersom Hinata och hennes syster (glömde hennes namn) också var på månen före Narutos ankomst.
  • "Omedvetet" tror jag inte det. Enligt den givna frågan frågar han att Naruto använde några tekniker för att andas vid månen och det enkla svaret på denna fråga är nej eftersom månen har atmosfär. Se wiki-sidan, den är redan skriven. Han frågade inte heller hur månen har atmosfär och om chakras betydelse på månen. Så det är bättre att begränsa svaret.

Nåväl, Naruto kan andas på månen eftersom det är anime-logik. Skaparna vill inte komplicera situationen för mycket och trodde förmodligen att de bara kunde utelämna den del där människor inte kan andas på månen.

Normalt kallar vi detta anime-logik.