Anonim

Högsta domstolens beslut: äktenskap - orenat eller skyddat?

Jag läste det här svaret och det fick mig att tänka, hur kan Sasuke få EMS, om Itachis ögon var i sämre skick än hans? Itachis ögon förlorade sitt ljus de var inte i "bra" tillstånd för att betraktas som en bra ersättare. Hur läker de när de transplanteras?

För det första, genom att uppnå den eviga Mangeky Sharingan genom transplantation av ögon (av en släkting i blodet, helst ett syskon) får följande uppgraderingar av användaren:

  • Försämrad syn återställs.
  • Deras Mangeky -baserade förmågor förstärks och de drabbas inte längre av några negativa biverkningar av användningen.
  • Användaren kommer att behålla alla sina tidigare tekniker från sina ursprungliga ögon.
  • Användaren kan få tillgång till donatorns Mangeky -förmågor.

Så vad som i grunden händer är att ögonen som tagits från ett syskon får en ny värd och de drastiska förhållanden (relaterade till syn) som givaren hade gått igenom medan de hade ögonen, påverkar inte den nya värden.

I Sasukes fall försämrades hans syn, så han bestämde sig för att transplantera sin brors ögon, som var i liknande tillstånd. När transplantationen är klar kan han se tydligt och dessutom få en ökning av sina dojutsu-färdigheter. Detta bevisar tydligt att det dyrbara tillståndet i ögonen inte återspeglar den nya ägaren. Det finns inget annat fall som bevisar något annat.

Referens: http://naruto.wikia.com/wiki/Mangeky _Sharingan