Anonim

HUR DU FÅR MIN SALVNING FÖR DITT LIV VARJE DAG ❤️ Kärleksbrev från Jesus ❤️ 17 september 2016

Några av de uppståndna som Sais bror befriades från jutsu även om Kabuto sa till Tobi att de uppståndna inte kan dödas. Det här är en bild av en konversation mellan Kabuto och Tobi.

På samma sätt försvann Sasori också efter att ha sagt till Kankuro att använda sina marionettföräldrar.

Hur kan själarna befrias från kropparna även om användaren som återupplivade dem inte släppte dem? Och varför hände inte detta när den tredje hokagen kämpade mot sina föregångare under chuninproven?

Själarna kan befrias från den orena världens reinkarnation om de får stängning. Att uppleva en emotionell förändring gör att de kan bryta sig ur jutsu och själen kan stiga upp.

Orochimaru uppgav att Hashirama Senju kunde bryta den kallande jutsu om han ville. Jag är inte säker på varför han valde att inte göra det under striden med Hiruzen Sarutobi.

1
  • Under striden mellan Orochimaru och Sarutobi Hiruzen (tredje Hokage) har Orochimaru ännu inte fullbordat jutsu, så han kunde inte återuppliva den första och andra hokagen perfekt, det vill säga de återupplivades inte i sin bästa tid. Eftersom de inte var i sin bästa tid kunde de inte frigöra sig från jutsu.

Han dödades inte, men hans själ befriades. den orena världens reinkarnation kallar själarna till en kropp och binder dem till de levendes värld. Därför kan de inte dödas på vanligt sätt. Kontrollen är dock inte perfekt och kan ringas upp och ner, som visas när Kabuto tar bort alla känslor från den tredje Raikage. Han lämnade de flesta med sina vanliga personligheter för psykologisk krigföring, men tvingade kropparna på autopiloten att döda. Det kunde dock brytas av någon som var stark nog, som Madara gjorde och Hashirama kunde göra andra gången han kallades (notera första gången han var betydligt svagare och hans personlighet undertrycktes). Om deras personlighet är intakt kan de också bryta den genom att uppleva känslomässig avstängning, vilket är vad som hände med Sais bror. Det är samma princip som en rastlös själ som finner fred och går vidare, den nyfunnna freden / stängningen av den kallade bryter bindningen och själen är fri att stiga tillbaka till de dödas land.