Anonim

Yaka Mein: Investigating New Orleans Secret Soup - Made in USA, avsnitt 2

I En bitStal Blackbeard någons makt.

Kan någon stjäla makt från en annan än han? Sanji tog till exempel Absaloms Clear-Clear Fruit (det var bara ett exempel eftersom det inte riktigt hände).

4
  • eftersom processen att stjäla en djävulens fruktmakt fortfarande är oklar, kan vi bara spekulera om andra skulle kunna göra det.
  • Jag kan komma med skäl att stänga detta ... det kan tolkas som brett, oklart eller om okända framtida händelser. Detta är dock inte på något sätt baserat på åsikter. Varför de fyra av er röstade så kan jag inte föreställa mig.
  • Det enda sättet bortsett från att döda som jag kan tänka mig är möjligen genom mörkets djävulens frukt, utbudet av förmågor för yami yami no mi är fortfarande inte helt känt. Det är dock möjligt eftersom svartskägg stal vita skägg skakar förmågor. Burges ville också fånga luffiga och stjäla hans krafter. detta visar att blackbeards besättning definitivt känner till en metod för att stjäla frukterna och jag antar att det troligen är kopplat till mörkret df
  • @Rumpelstiltskin Jag håller med att Blackbeard har ett sätt. Jag har ingen verifierbar aning om vad det är. Det kan bara döda eftersom ingen jag har sett (jag är inte 100% uppdaterad) har fått sin DF borttagen och överlevt. Hans Cerberus ... förlåt .... jag menar ... Hans Darkness DF kan bara förklara varför han har flera DF.

Du kan om du inte redan har en DF.

Vanligtvis om du vill ha en persons DF-makt dödar du den personen. Kraften kommer att överföras till en närliggande frukt och den frukten blir en DF. När du väl konsumerar den frukten har du deras kraft.

Om du vill ta makten på annat sätt ... vet vi inte. Det är för närvarande okänt hur eller om Devil Fruits kan överföra från en levande person till en annan utan att gå igenom den normala cykeln. Det finns två misstänkta fall av DF-överföring: Blackbeard får Whitebeard's power och Lin Lin Charlotte får Mother Caramel's power. Flera detaljer om båda mysterierna verkar avsiktligt dolda så att inget svar på denna fråga är möjligt än.

Liknande diskussioner kan hållas om flera DF-krafter, objekt som äter DF eller begränsningar av spekulerade DF-krafter. Vid denna punkt är diskussionerna till stor del fruktlösa (ironiskt nog) eftersom svaret måste vara "vi vet inte och kan inte veta ännu".

Det finns några djävulens frukter som "Luck Luck Fruit" som kan stjäla andra människor. Smoothie stjäl också andras kraft för att bli större och större. Moria kan stjäla andras skugga (kraft också).

Det finns flera sådana krafter och frukter i One Piece World!

1
  • Jag vill rösta på dig för att du har rätt men jag tror att OP menade Devil Fruit Powers.