Anonim

DORARA ~ A Garry's Mod SWep

Jag började med den senaste den, JoJos bisarra äventyr: Golden Wind och fick veta att anime är ännu äldre. Hittade många serier som går tillbaka till 2012. Så när jag började titta på 2012-serien såg jag att det är en vampyrgenre. Vampyr -> Ställ. Jag ser ingen koppling.

Jag såg en YouTube-video med de starkaste odödliga karaktärerna och det finns en lista över en karaktär från denna anime. Så jag vill inte missa någon anslutning om det finns någon, eftersom jag planerar att hoppa över 2012-serien på grund av dess genre (vampyr).

Är någon JoJos anime relaterad?

2
  • Golden Wind är del 5, vilket betyder att du missade delarna 1 till 4.
  • Som ett bortfall tycker jag inte att det är rättvist att säga att serien är i "vampyrgenren". Vissa karaktärer under de första säsongerna kallas vampyrer, men det är aldrig historiens centrum. Om det är det enda som håller dig från de tidigare säsongerna, skulle jag ge dem ett försök oavsett. Jag tycker personligen att de första episoderna var ganska dåliga, men det blev bättre snabbt.

Ja, de är anslutna. Bara från Wikipedia om säsong 1 (2012-serien),

Den första säsongen sändes i Japan mellan 5 oktober 2012 och 5 april 2013, med avsnitt 1-9 som täcker Phantom Blood-bågen och avsnitt 10-26 som täcker Battle Tendency-bågen. Den första delen följer en ung man som heter Jonathan Joestar som blir involverad i en kamp mot Dio Brando, som använder kraften i en mystisk stenmask för att bli en vampyr. Den andra delen äger rum femtio år senare som Jonatans sonson, Joseph Joestar, möter upp mot Stone Mask-skaparna, The Pillar Men.

medan för säsong 2,

Den andra säsongen, med titeln JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders, anpassar serien tredje berättelsen, Stardust Crusaders. Set 1987, berättelsen följer Josefs barnbarn, Jotaro Kujooch hans följeslagare när de försöker besegra DIO, som har lagt en förbannelse på sin mor, med hjälp av speciella förmågor som kallas Stands.

enligt förutsättningen,

JoJos bisarra äventyr berättar historien om Joestar-familjen, en familj vars olika medlemmar upptäcker att de är avsedda att ta ner övernaturliga fiender med hjälp av befogenheter som de har. Historien delas upp i unika delar, var och en följer en medlem av Joestar-familjen, som oundvikligen har ett namn som kan förkortas till titeln "JoJo".

du kan se att serien är direkt kopplad av det faktum att de följer Joestar-familjen, och säsong 1 och 2 är kopplade utöver det bara blodlinjen som på Stardust Crusaders Wikipedia-sida

Joseph förklarar att det plötsliga utseendet på stativ bland Joestars blodlinje orsakas av hans farfar Jonathan Joestars nemesis: vampyren Dio Brando. Efter att ha lyckats ta Jonatans kropp efter hans antagna bortgång på 1800-talet och återuppta sig några år tidigare, har Dio väckt sin egen Stand och rekryterat Stand-använder lönnmördare för att döda Jonatans återstående ättlingar.