Anonim

James Corden och hans alter ego Wilf lanserar Samsung Galaxy S6

I avsnitt 8 besöker Warp huvudkontoret för Issoudan för att se Mantles samling av kloner. Det verkar väldigt konstigt att Warp villigt skulle gå in i Issoudans högkvarter, eftersom detta är hans fiendes bas, särskilt eftersom denna fyllning Warp inte var en arvtagare av Warps makter. Varför skulle han villigt gå in i fiendens territorium?

Ganska tidigt får vi reda på att Dada, Issoudans ledare, faktiskt är tre olika kloner av Warp. Dessa kloner är misslyckade försök att återskapa Warp, och därför har de inte Warps befogenheter.

Det verkar som om det skulle vara riktigt farligt att gå in i din fiendes bas, speciellt utan någon form av specialkrafter eller försvar. Warp var dock inte orolig för detta eftersom denna ifyllning Warp faktiskt arbetade med Dada för att säkra himlen. Han kände ingen fara eftersom han arbetade med de ledare för organisationen han marscherade in i!

Vi får reda på att Dada arbetar med denna ifyllda Warp-klon i avsnitt 11, när det avslöjas att fill-in Warp inte dödades av Dada.

Slutligen var Warp inte rädd för Mantle, samlaren, men varför?

Warp var arrogant och skulle ursprungligen döda Mantle efter att ha upptäckt vad han hade i sin samling. Men trots att hans plan misslyckades dödade Mantle inte Warp. Anledningen till detta är enkel: Mantle ville inte härska. Så var fallet hela tiden. Mantle ville bara ha en bit av belöningarna, inte att faktiskt styra.

Jag har dragit denna slutsats av två händelser, en i avsnitt 8 och en i avsnitt 11.

I avsnitt 8 säger Mantle:

Vill du inte ha den här kroppen? Jag vill vara din hjälpare. Jag kan överföra dina minnen till den här kroppen. När du väl är i den här kroppen blir du den sanna kungen.

Vi kan se några fler bevis på detta i avsnitt 11 när Mantle har möjlighet att döda alla men bara attackerar Popo och sedan ber Dada att göra honom till regent.