Anonim

Gjorde Monets Yuki Yuki-frukt henne till en harpy eller var hon en del av Caesars experiment som gjorde henne till en harpy?

3
  • Såvitt jag minns berodde det på Laws makt.
  • Jag slog upp det och enligt wikia gjorde Law henne verkligen till en Harpy, men panelen de bygger på säger bara att "Monet transformerade", så det är inte tillräckligt med bevis för att Law var den som transformerade här. Ingenting mer om detta har dock sagts i serien.
  • I SBS vol 77. Oda avslöjar att Monet är storesyster till Suger och att hon är officiellt mänsklig, hennes håriga-liknande utseende är alla artificiellt. Orsaken men jag känner inte till.

Det var Law som gjorde henne till en harpy. Yuki Yuki no Mi hade inget att göra med det. Precis som piraterna som förlorade användningen av benen blev centaurer, var det lag som gjorde Monet till en harpa. den enda skillnaden är att förändringen skedde villigt i Monets fall; anledningarna förklarades inte så vitt jag kan minnas, men det var troligtvis att göra henne starkare.

Kolla in det här:

Jag vet att detta har påpekats tidigare i flashbacken att Monet hade normala mänskliga lemmar, men jag gillar fortfarande att tro att det finns en harpig ras där ute.

Kanske harpor har ett liknande åldrande system som sjöjungfrur.

* Hon kan byta mellan mänsklig och harpisk form som Kokoro gör. Vi har lärt oss att sjöjungfrur över 30 år kan göra det. Det kan möjligen också korrelera med harpier. När allt kommer omkring vet vi inte Monets ålder. * Först börjar du som en normal människa, sedan när du når en viss ålder växer du vingar och en svans. Men du kan växla fritt fram och tillbaka från mänskliga till harpa lemmar. * För mig verkar Monets vingar för lika Lafittes vingar för att det ska vara en slump, så Lafitte kan också vara en Harpy. Jag vet inte heller hur säker jag är eftersom det kan finnas någon slags ängeldjävelfrukt som Laffitte kunde ha åt för att förklara sina vingar.

Men när jag kollade hittade jag något. Monets bild i volymskydd, hennes ben ser normala ut. Medan du tittar på hennes andra bilder är hennes ben i form av en harpy / fågel. Jag har tillhandahållit bilden nedan.

Så jag tror att Monet kan förvandla sina normala lemmar till Harpy lemmar när hon vill. På samma sätt som sjöjungfrur.

En annan sak att notera, spetsarna på hennes vingar matchar hennes hårfärg vilket inte riktigt skulle vara vettigt om dessa vingar inte var hennes från början. Ja det ser mer ut som genetisk relation mellan vingar och hår, båda är gröna.

Dessutom kan ordet "Happy" på hennes t-shirt vara ett ordspel med harpy, för mycket som Oda.

Spekulerar bara på att hon kanske tillhör en Harpy-ras.: D