Anonim

Hur man chockar en narcissist så mycket deras käft faller # självberöm # skrytande

Om jag skriver: John Ze rt dödar sig själv genom att skriva sitt namn i Death Note. Skulle han göra det? (I det här exemplet äger John också en Death Note)

3
  • kanske, men du skulle hamna med hans namn skrivet där två gånger
  • Man, du måste verkligen hata John Zeürtö, jag märker att du använder hans namn mycket i dina frågor om Death Notes funktionalitet
  • Bränn John Zeürtö! Av med huvudet också.

Kan du manipulera någon med Death Note, så att personen skriver sitt eget namn i Death Note?

Ja, du kan och den personen kommer att göra det om han är fysiskt kapabel att skriva ett namn i en Death Note, men det spelar ingen roll vilken typ av anteckningsbok det skulle vara. Ingenting skulle verkligen hända när han skriver sitt eget namn på grund av How to Use: XV

När samma namn är skrivet på mer än två Death Notes kommer anteckningen som först fylldes i att träda i kraft, oavsett dödstid.

Kan du manipulera John Zeürtö för att döda sig själv genom att skriva sitt namn i Death Note, genom att använda en Death Note?

Nej du kan inte. Om du gör det skulle hans namn redan ha skrivits i Death Note, så alla ytterligare namnskrivningar skulle inte ha någon effekt, som nämnts tidigare. Därför skulle han inte kunna döda sig själv. Detta skulle leda till Hur man använder: VI och han skulle dö av hjärtinfarkt, eftersom ingen annan orsak specificerades.

Villkoren för döden kommer inte att uppnås om det inte är fysiskt möjligt för den människan eller det rimligen antas utföras av den människan.

1
  • 1 Ja, det beror bara på formuleringen du använde. "John Zeurto skriver sitt namn i sin Death Note och dör sedan av en hjärtinfarkt 40 sekunder senare" skulle till exempel vara okej.