Anonim

Mitt evangelium ~ Skyldig krona

Som ämnet / frågan säger, vad är meningen om anime-namnet. Jag vill säga att jag tittade på serien på grund av dess märkliga namn. Men efter att ha sett hela serien kunde jag inte dechiffrera förhållandet mellan namnet och själva serien! Har jag missat något? Överraska mig!

+50

Jag anser att det är huvudpersonen som kastas in i en konflikt mot hans vilja samtidigt som han ger honom en övermäktig makt som han aldrig riktigt ville ha, det vill säga hans skyldiga krona.

"Rätten att använda min vän som vapen. Det är den syndiga kronan jag ska pryda. Jag accepterar denna" skuld "."

EDIT: Verkade lite förvirring och lade till den detaljerade kommentaren från Hikari till svaret ordet.

i skyldig krona kan huvudpersonen bara utöva sin makt genom att dra i en annan persons själ. Om han bryter den själen dör de och han bär den skuld och skam att inte kunna göra någonting ensam. Precis som en kung kan "tekniskt" styra ett land men bara på toppen av folket som tror på honom och de soliders som dör för honom. Och typiskt för shoungenren är allt detta på den blyga, växtblommiga pojken utan förtroende. Det är där titeln kom ifrån. Det är mer som en anspelning på vad hela serien visar. - Hikari

4
  • 1 Vad betyder OP och är "kronordet" där på grund av "kungens makt" eller något ??
  • 2 @ abhishah901 Over Powered
  • 3 @ abhishah901 OP -> Over Powered, MC -> Main Character etc. Typiska akronymer, speciellt för Shounen Anime
  • 1 @ abhishah901 i skyldig krona huvudpersonen kan bara utöva sin makt genom att dra i en annan persons själ. Om han bryter den själen dör de och han bär den skuld och skam att inte kunna göra någonting ensam. Precis som en kung kan "tekniskt" styra ett land men bara på toppen av folket som tror på honom och de soliders som dör för honom. Och typiskt för shoungenren är allt detta på den blyga, växtblommiga pojken utan förtroende. Det är där titeln kom ifrån. Det är mer som en anspelning på vad hela serien visar.

det kan förstås som "krona" som betyder den makt som huvudpersonen har eftersom någon med en krona vanligtvis är kungen eller drottningen, i det här fallet är det en kung. han har mycket makt att använda och är också ledare för upproret / överlevande vilket skulle föreslå att han är som en kung som styr över sitt folk och försöker skydda det. ”skyldig” är för att han använder människors själar och ber folk att använda sina själar för honom utan att berätta för folket vad det kommer att göra med dem. personen med glasögonen (glömde hans namn) gömde också det faktum att om själen förstörs, dör också ägaren och när huvudpersonen inser att han känner sig skyldig för allt han har gjort. och lägg till dessa tillsammans kan ge dig namnet Guilty Crown.

Hoppas det här hjälper