Anonim

Monster Hunter Stories Ride On - första intryck och recension

Det är självklart förstått att inte alla anime har varit, och inte kommer att dubbas.

Hur som helst, finns det någon engelsk dubbad anime på Crunchyroll? Om det finns, finns det en inställning för det?

Crunchyroll har ett litet antal shower med engelska dubbar. Dessa listas på deras forum här. Jag kunde inte hitta ett sätt att söka efter dem, så jag har inget sätt att veta om listan är komplett eller inte, men i alla händelser finns det förmodligen inte mycket mer än vad som finns listat där. Det har funnits andra tidigare, men aldrig ett stort antal. CR är fortfarande främst intresserad av undertexter anime, som vanligtvis är billigare och rikligare.

Det finns några andra lagliga streamingwebbplatser som har större samlingar av dubbad anime. Vad som finns tillgängligt tenderar att variera kraftigt från land till land. I Nordamerika är troligen The Anime Network och Funimation de största källorna för juridiska dubströmmar. Jag vet tyvärr inte om dessa är tillgängliga för resten av världen eller vad de populära alternativen är på andra ställen.

2
  • Funimation och The Anime Network finns inte i Irland (och förmodligen hela Europa) i alla fall, det finns inte heller många alternativ :(
  • 1 @ToshinouKyouko Den här typen av strömmande webbplatser fungerar på amerikansk licensiering. Denna typ av licensiering är lättare att få från upphovsrättsinnehavaren och behöver inte följa utländska regler. Europeiska unionen arbetar med att reglera lagar som tillåter licensiering för hela EU på en gång. När eller om det händer kommer fler streamingwebbplatser att kunna nå EU relativt lätt. För närvarande finns det inget alternativ för oss (annat än naturligtvis mindre lagligt metoder för förvärv).