Anonim

Kan Blackbeard konsumera mer än bara en djävulsk frukt? Om ja, vad är då den övre gränsen?

När han når det maximala antalet Devil Fruit, kan han ändra dem, dvs kan han förlora en av Devil Fruits för att konsumera en ny?

2
  • hittills kände Kurohige bara till att äta två djävulsk frukt: Yami Yami no Mi och Gura Gura no Mi. Och han tappade inte någon djävulsk fruktförmåga som han redan har, istället kan han använda botkraft samtidigt.
  • En möjlig teori är att Teech använde sina mörker djävulens fruktkrafter för att absorbera Whitebeards Yami Yami no mi förmågor. Vi vet alla att det är möjligt för hans dakness att svälja alla former av matter i hans tomrum som ett svarthål. Han kunde ha räknat ut hur man kan absorbera specifika saker som djävelfruktförmågor i sig själv.

Jag tror att han använde samma teknik som dr vega punk använde för att skapa (lasso, en Frankfurt) han måste ha placerat frukten i sina ringar, hur man kunde använda 2 djävulens frukter. Med detta sagt har BB tekniskt bara en djävulsk frukt i kroppen och han lägger den andra i sina ringar på händerna.

1
  • riktigt intressant tänkande, detta kan faktiskt fungera. Eftersom vi vet att du kan frukten också till föremål.

Från Mythbusters-artikeln om One Piece Wiki:

Äta två Devil Fruits Redigera

Myt: När du äter 2 Devil Fruit, kommer den andra frukten att ersätta den första fruktens kraft.

Faktum: Eiichiro Oda uppgav i en av sina SBS att du inte kan överföra fruktens makt till en annan person, om du tar en bit av den blir frukten normal. Detta fick fans att tro att han menade om du äter den andra Devil Fruit kommer den att ersätta den första frukten men i Enies Lobby Arc sa Lucci och Blueno om du äter den andra frukten efter att ha ätit den första, din kropp kommer att explodera och du kommer att dö .

Faktum: Ett undantag från regeln ovan är Marshall D. Teach, användare av Yami Yami no Mi-frukten, som stal kraften i Gura Gura no Mi-frukten på några för närvarande okända sätt som inte är relaterade till att äta den.

Så det verkar som om ingen människa normalt kan äta 2 djävulens frukter. Hittills är Blackbeard den enda med denna förmåga, även om jag inte vet hur. Kanske är det relaterat till "D." i hans namn.

Ser fram emot att se mer!

1
  • Om det var "Will of D" skulle det också gälla Luffy ...

Det finns fortfarande inget svar på detta, vi vet bara att för en "abnormitet" i hans kropp (Marco hänvisar till detta under Marineford) kan han äta mer än 1 frukt (även om jag tror att 2 är gränsen). Vi vet fortfarande inte om han kan ändra eller "absorbera" andra frukter.

4
  • ja, jag minns det här, BB är riktigt lång och stor kanske det här också är en anledning ...
  • Många människor är enorma ännu mer än BB, så jag är nog inte den här xD
  • 1 För ditt svar: Det är nästan säkert att när en djävulsk fruktanvändare dör, frukten återföds i närmaste frukt av samma typ, så kanske BB (som förmodligen visste vilken typ av frukttyp som var Gura-Gura no mi, ur boken används för att identifiera Yami-Yami) (alla planerade) hade den exakta frukten och när WB dog hade han omedelbart frukten, och tack vare sin fortfarande okända kroppsavvikelse åt han den.
  • 1 Om du tittar på citatet i det andra svaret kan du se att BB inte åt Gura Gura no Mi utan använde lite svart magi för att extrahera kraften. För att vara ärlig skulle det vara ganska halt om han bara skulle stå bredvid WB, vänta på att frukten skulle återfödas och bara äta den. Detta får mig också att undra över att BB kanske inte kan äta andra djävulens frukter, utan bara extrahera dem från döende lik.

Jag tror att Blackbeard kan absorbera makt som det visar när han slåss ess och luffigt när han absorberar makten när personen dör kan han använda förmågan hos dem men vid derossa när personen dör säger det att djävulens frukt kommer tillbaka till världen efter användaren dör för det är så sabo får ess djävulens frukt

Men jag tror att svarta skäggkrafter kan ta bort användaren djävulens fruktperm. Från deras kropp eftersom mörkret förbrukar allt som han säger

2
  • LOL Jag tänkte faktiskt samma exakta sak! Hans mörker kan absorbera alla saker och ta bort djävulens frukter. Han måste möjligen också ha tänkt ut hur man använder sitt mörker för att absorbera de faktiska fruktförmågorna från människor. Kom ihåg i Dressrosa när den "Alla muskler och ingen hjärna" burgar ville fånga luffy på grund av hans djävulens fruktförmåga.
  • Om vi ​​tänker på det, varför skulle Burges annars vilja stjäla luffysmakt? Och hur annars kunde han ha gjort det, om inte genom Blackbeard, som redan hade gjort något liknande.