Anonim

Smash Mouth - All Star

Digimon med mänsklig partner kan enkelt smälta / DNA-digivolve med digivice, som Omegamon i Digimon Adventure Movie.

Min fråga är hur "vild Digimon" -säkring / DNA Digivolve? Låt oss använda Royal Knights Omegamon som ett exempel. Hur blev han till?

2
  • Jag minns vagt att jag fick höra att digimon-utvecklingen kan ses mer som många sammankopplande grenar, snarare än något relativt linjärt som Pokémon. Kanske finns det ett sätt att få en enda digimon naturligt digivolve till Omegamon? Letar du bara efter bevis från anime? Videospelen etc. kan ge mer information (om inte kanon).
  • @Kozaky Jag accepterar också information från spel

Digivolution är i huvudsak mycket snabbare när det bildar ett band med en människa. Som du sa, med en Digivice kunde en människa dela sin energi och gå vidare för att underlätta densamma.

När det gäller vild Digimon kan du överväga att Digimon mer eller mindre är datadata. Därför kunde de ständigt ladda ner ytterligare data från miljön som skulle hjälpa dem att bli starkare. Om Digimon skulle raderas skulle de väsentligt bryta in i många datadelar som kan laddas av andra Digimon.

Detta skulle potentiellt kunna utlösa en Digivolution.

3

  • Tack för svaret. Får jag fråga var du får den här informationen? Är det bara din gissning?
  • När det gäller Digimon som datadata är det mer eller mindre etablerat var varje version av Digimon Anime är inställd i en annan värld. Jag antar att du är medveten om Digimons reinkarnationscykel i allmänhet. I Digimon Data Squad & Tamers ser vi digimon-data absorberas av andra. Ett bra exempel på att Digivolution utlöses av absorption är Lucemon som absorberar sina Royal Knights och utvecklas till sitt Chaos-läge.
  • ah jag förstår. Men har vi exempel på att Digimon absorberar andra Digimon-data för att digivolve till en säkringsform?