Anonim

Sigma & Rita Ora - Coming Home (Official Music Video) HD

I Chobits avsnitt 24 - Personen endast för Chi, Dita, den regeringsskapade persocom, försökte stänga Chi genom att direkt ansluta med en datakabel efter att hon inte lyckades hacka in Chi.

Kunde Dita verkligen stänga av en Legendary Chobits-serie som Chi med hennes Trans-läge aktivt?

I teorin tillverkades Dita för det ändamålet.

Du måste veta om OS på Chi för att få dessa svar. Problemet är inte om Chi är i Trans-läge eller inte, problemet är om deras operativsystem har någon bakdörr för åtkomst. Om dessa bakdörrar finns är det inte viktigt att trans-läget är, det är bara skillnaden mellan angriparens och försvararens förmåga.

På riktiga villkor, tänk på den scenen som två hackare som arbetar. En attackerar och en annan försvarar. Förmodligen den viktigaste frågan här är själva datorkraften, eftersom Dita och Chi är AI, desto bättre processor kan reagera tidigare och göra bättre.

Du måste också tänka på metoderna. Med hänsyn till ovanstående har Dita förmodligen mer bearbetningskraft än Chi (för om du gjorde en persocon för att besegra en annan behöver du mer kraft på dem), men Dita har bara en grundläggande AI och programmeringsrutiner för att göra sitt arbete, men Chi har viss kunskap (Eftersom har deras lärande program), och vissa känslor.

Förmodligen nej, Dita kan inte besegra Chi, för Chi kan lära sig om attacken och använda dessa kunskaper för att göra något.

Men det finns inget faktum om detta.

0