Anonim

Mouretsu Pirates: Bodacious Space Pirates: Abyss of Hyperspace opening [lyrics]

Jag kan inte verifiera om officiella juridiska streamingtjänster har samma avslutningstema som olagliga eftersom denna show inte är tillgänglig i mitt land via juridiska tjänster. Om någon kunde verifiera detta för mig skulle jag uppskatta det.

Så som för icke laglig en jag använde gogo.Jag lägger inte in några länkar eller liknande här eftersom jag uppmuntrar alla att stödja studiorna så mycket de kan.

I slutet av avsnitt 13 spelas en annan låt som outro i motsats till alla tidigare och framtida avsnitt. Det här är helt enkelt den udda. Den här låten är extremt avkopplande och har ett underbart övergripande soundtrack. Men jag kan helt enkelt inte identifiera denna bit.

Det börjar vid avsnitt 13 (22:07 om du använder de flesta streamingtjänsterna) precis där det visar avsnittets nummer (se skärmdump). Detta varar i nästan 2 minuter med massor av sång. Jag förstår inte japanska så att skriva ner texterna är en nej för mig. Det kan till och med skrivas i de krediter som visas under låten.

Namnet på ljudspåret skulle vara det mest idealiska resultatet. Men efter omfattande undersökningar kunde jag inte hitta den minsta antydan om det. Jag kanske har tittat på fel platser, men helt enkelt att ange sångare och kanske till och med grupp / band skulle också accepteras om det efter några veckor inga resultat hittades.

5
  • Det finns i varje uppslagsverk.
  • Jag vet att det finns 2 ED för serien, en är FÖRSVUNNET BARN och jag har en andra ED Soundtrack på min iPod med två låtar, Black Holy och en annan som alla är gibberish (förmodligen på japanska som karaktärerna inte konverterades bra) men det finns också en Black Holy Inst vilket kan vara Infoga? unforutnally jag kan inte ge ett artistnamn som det blev förvrängt till så jag kan behöva kontrollera om min rip ursprungliga data inte blev förvrängd för att ge egennamn för 2 möjligheter
  • Anime News Network listar emellertid det avslutande temat för avsnitt 13 som "" Toumei na Yozora ~ Shibataku Hoshi ni Tsutsumarete ~ "( ~ ~; "Clear Sky ~ wrapped by a twinking star ~") av Mikako Komatsu " och Mikako Komatsu listas som konstnär för Black Holy som är listad som en Insert Song, kan vara de förvrängda namnen jag har
  • @ Memor-X det är definitivt inte Lost Child, det här är huvudspåret. Jag kan inte hitta Black Holy lätt, så jag kommer att gräva i morgon (det är redan 1 här), men det namn du angav från ANN kan bara vara svaret. Hennes röst låter åtminstone lika. Tack för informationen, jag uppskattar det verkligen!
  • @ Memor-X Toumei na Yozora var verkligen låten som användes som täcktes av Mikako Komatsu, tack!

Med tack till Memor-X pekades jag i rätt riktning för att hitta ljudspåret som användes. Eftersom det inte är tillgängligt i mitt land kan jag inte få tag på originalalbumet. Jag kunde verifiera detta med den instrumentella versionen, förhandsgranska exempel och en icke-laglig version.

Namnet på ljudspåret är Toumei na Yozora ~ Mabataku Hoshi ni Tsutsumarete ~ täckt av Komatsu Mikako som släpptes på gatan den 25 april 2012.