Anonim

Jet Pens Haul - januari 2015

I slutet av varje avsnitt av Yuru Yuri San Hai! (tredje säsongen av Yuru Yuri) finns det ett tväröversiktsavsnitt (precis före förhandsgranskningen av nästa avsnitt) som innehåller ett objekt som används i avsnittets huvudsektion. Till exempel, skjortan som Toshinou Kyouko köpte som säger att jag är AHO (AHO är japansk, betyder dum).

Jag kan hitta att skjortan säljs på Internet, även om jag inte är säker på vilken som kommer först, skjortan eller anime. Det här gör mig nyfiken, är artiklarna i tväröversiktsavdelningen faktiskt baserade på verkliga föremål, eller är denna t-shirt bara en tillfällighet? Av en tillfällighet menar jag att det bara råkar vara känt och därmed skapades eller skjortan blev presenterad för när seriens skapare surfar på Internet för idé tyckte han / hon att det var roligt.

2
  • När jag har sett dessa tröjor annonseras är det normalt Kyoko eller Sakurako som bär det
  • Genom att titta på google kan vi se att produktförsäljarna hävdar att dessa skjortor extraheras från anime. Vi kan säga nästan utan tvekan att skjortan först var ett YuruYuri-skämt och sedan blev en produkt

De flesta korsgranskningsartiklar som visas i Yuru Yuri är inte riktiga. Det enda jag kan hitta är "I am aho" T-shirt, Akari kroppskudde och godiset i avsnitt 9 (det är tillverkat av samma företag, men det heter MORINAGA MILK CARAMEL). Böckerna i tväröversynen kan vara riktiga, men tyvärr kan jag inte hitta dem, och de andra som hundhuset och lögntestaren är inte riktiga. Volleyboll är uppenbarligen verklig, men volleybollmärket Moiken är inte. Jag kanske är lite borta men hoppas att det hjälper.