Anonim

Varför gav Nibutani Shinka tillbaka hårfärgen till ljusbrun efter att ha färgat den svart i det första avsnittet av Chu2byou! Ren (andra säsongen av Chu2byou-anime)? Förklarades det någonstans?

1
  • Jag antar att hon antagligen gick för en bildförändring, men det fungerade inte så hon bytte tillbaka i nästa avsnitt.

Det nämndes inte någonstans i anime, tror jag. Jag kritiserade det bara upp till "att försöka leva ett normalt liv, saknat vanföreställningar och därmed undvika möten med andra Chuuni-utövare" genom att ändra hennes image, som att skapa en nytt jag - så att säga. Utöver det ordnade hon också håret på ett mer damliknande sätt, anpassade en lång kjol och bytte ut sina vanliga svarta strumpor till vita (gasp!), Vilket verkligen innebar en bildförändring.

Det låter vidskepligt av Shinka och om du frågar mig var det fortfarande lite av en Chuuni-sak, vad hon gjorde. Och det visar sig att jag hade mestadels rätt, det står i Wikia att:

Under den andra säsongen, Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren, första avsnittet, Shinka färgar håret svart eftersom hon inte vill bli känd av andra studenter.

REDIGERA: Ledsen för det, jag gjorde inte vad jag skrev. Det förklarades inte i anime, så vitt jag kan minnas (kanske i LN, men de är berättelser är ändå för olika). Återigen är detta ren spekulation från min sida, men jag antar att efter att ha insett hennes meningslösa försök på det och det faktum att hon redan har knutit till de andra karaktärerna på ett eller annat sätt, ändrade hon det bara tillbaka.

1
  • 1 Ett väl förklarat svar, men svarar inte riktigt på frågan. Min fråga var varför ändrade hon den tillbaka till brun efter att ha färgat den svart, inte varför ändrade hon den till svart.