Anonim

SPELA SQUADS OCH MER !!! | Fortnite Gameplay 2019

Guilty Crown verkar vara tillgänglig gratis (streaming) på Funimations webbplats: http://www.funimation.com/shows/guilty-crown

Det finns en kolumn märkt "Watch Free", men när jag klickar på den för varje avsnitt tar det mig till en sida med en video där jag ber mig köpa och bli "Elite Video Subscriber".

Vad saknar jag?

1
  • Det är roligt, deras "Elite" och "Watch Free" länk går till samma plats. Även om det inte är så uppenbart, tror jag att de menar att du kan titta på det med "gratis testversion", vilket (konstigt nog) kräver ett köp. Uppenbarligen måste de tänka om sin webbplats igen.

Generellt, med Funimation, kan subbaserade avsnitt streamas gratis; vissa andra program kommer också att ha de första parna dubbade avsnitt gratis för streaming, men så är inte fallet med Guilty Crown.

Det verkar som om länkarna på huvudsidan för ett antal program inte är rätt placerade - länkarna "elit" och "titta gratis" går till samma sida. Du kan titta på alla inbäddade avsnitt utan att vara prenumerant genom att gå till fliken "Videos" på huvudsidan och sedan musa över miniatyrbilden för avsnittet och välja "watch sub".