Anonim

Cinema to Go med Air France

Så jag slutförde Spice and Wolf anime, säsonger igår. Och fann slutet otillfredsställande, så ofullständigt.

Nu vill jag slutföra berättelsen, så jag försökte leta efter mangan på vissa webbplatser online men jag kunde bara hitta mangan fram till Volym 6, som ingår i säsong 1 av anime.

Jag fick reda på att ljusromanen är långt framåt med 15 volymer (anime avslutad på 5: e exklusive 4: e volymen) men jag gillar inte att läsa ljusromaner.

Senare hittade jag något på Amazon Det hävdar att dess volym 13 av mangan, men jag är inte säker på att det verkligen är.

Nu vill jag köpa mangan, men var kan jag köpa dem? Och sträcker sig mangan verkligen utöver den sjätte volymen som jag redan lyckats hitta?

7
  • Jag omformulerade din fråga en hel del. Om något går förlorat kan du gärna lägga till det igen. Vi stöder inte heller marknadsföring av olagliga leverantörer (som webbplatsen du länkade), så försök att avstå från att använda dem i framtiden
  • coolt du gjorde min fråga mycket bättre och förståelig tack @ Dimitrimx
  • Eventuell duplikat av Does the Spice and Wolf anime följer samma händelser som mangan
  • @AkiTanaka nej det är inte jag läser hela tråden innan jag gör min egen plus det svarar inte på min fråga .....
  • ... hur mycket sökning gjorde du? Bokstavligen trettio sekunder av att söka "Spice and wolf manga" på Amazon visade alla 13 volymerna av mangan. Om du inte är i USA, skulle det hjälpa att nämna det i din fråga, som svar på "var kan jag hitta det här?" kan skilja sig åt för olika länder.

Och sträcker sig mangan verkligen utöver den sjätte volymen som jag redan lyckats hitta?

ja. enligt Wikipedia i Manga-delen av Info Box

Manga
Skriven av: Isuna Hasekura
Illustrerad av: Keito Koume
Publicerad av: ASCII Media Works
Engelska förläggare:
- NA: Yen Press
Demografisk: Seinen
Tidskrift: Dengeki Maoh
Originalkörning: 27 september 2007 27 december 2017
Volymer: 16

och medan den är ofullständig (från och med 12/01/2018) visar listan över Manga-kapitel 15 volymer. Du kan också se en lista över volymer och var du kan köpa dem på Yen Presss webbplats (om du letar efter den engelska versionen)