Anonim

Har de korrumperade Grail-fragmenten som Zokuen syntetiserade med sina maskar som senare placerades i Sakura en direkt koppling till Angra Mainyu inuti Graalen? Jag vet att fragmenten är resterna av Lesser Grail of the 4th HGW och är korrupta eftersom Angra använde Lesser Grail för att aktivera den större grailen och släppa loss sina förbannelser men kan han kontrollera bristerna efter att de har implanterats i maskarna? Och hur är det med Illyas hjärta, som är den 5: e krigets mindre gral?

Har de korrumperade Grail-fragmenten som Zokuen syntetiserade med sina maskar som senare placerades i Sakura en direkt koppling till Angra Mainyu inuti Graalen?

ja, i Visual Novel nära slutet

efter Sakura inser kärleken Rin har för henne börjar hon försöka motstå. när Shirou anländer efter att ha besegrat Alter Saber hittar han "band" som utgör Dark Sakuras klänning används nu för att slå in henne och hålla tillbaka herr. eftersom Dark Sakura vid denna tidpunkt redan har tagit bort hela Zoukens mask från hennes kropp, är den enda kraften som kan göra detta Angra Mainyu, ytterligare genomdrivet av det faktum att de fördrev när Shirou knivhuggade Sakura med den spårade Rule Breaker, vilket avbröt kontraktet mellan henne och Angra Mainyu

dock måste hon förmodligen underkasta sig Angra Mainyu som

Dark Sakura visas inte förrän efter att hon dödat Shinji (för att försöka våldta och utpressa henne) och inser att hon var The Shadow

och fram till dess ville hon inte ens slåss i kriget

dock är detta bara fallet för att Sakura är en mästare. i Fate and Unlimited Blade Works, eftersom hon ger upp det till Shinji och i båda fallen anses Rider besegrad utan Sakuras identitet eftersom hennes sanna mästare avslöjas kan man anta att hon helt hade gett upp att vara en mästare på dessa två rutter medan hon var i himmelens Känner att hon inte hade det och det är bara i denna rutt som Shadow dyker upp. även under perioden mellan 4: e och 5: e kriget gjorde Angra Mainyu inget med Sakura.


Och hur är det med Illyas hjärta, som är den 5: e krigets mindre gral?

förmodligen okorrumperad. med tanke på att den främsta källan till korruptionen är den större graalen och Einzbern kände till dess tillstånd (eftersom det var Ilya som avslöjade Angra Mainyus existens för Rin och Shirou) skulle det inte vara svårt för dem att skapa en okorrupt mindre grail, dock detta skulle inte hindra dem från att ansluta till den korrumperade Greater Grail som Irisviel's mindre grail kopplade till den, så jag är inte säker på hur Einzberns planerade att komma runt Angra Mainyu för att få den 3: e magiken (eller kanske skulle de bara acceptera förstörelsen för allt de bryr dig om att återta det)


Angra använde Lesser Grail för att aktivera Greater Grail och släppa loss hans förbannelser

det gjorde han faktiskt inte. om han kunde kunde hans önskan att födas ha gjorts utan att någon kom i vägen, men medan han inte manipulerar Kotomine behövde han att han önskade sin födelse, och av sin egen vilja vill Kotomine att Angra Mainyu ska födas.

precis som i Fate and Unlimited Blade Works, är sambandet mellan den mindre graden och större graden orsaken till att den svarta leran sprider ut och Öde noll den brand som orsakas av det spillda innehållet antyds vara för att Kotomine, innan han dör, ville att mänskligheten skulle dö också

I Kireis sista ögonblick framträder den heliga gralen för honom i hans sinne. Fylld med hat och avund för Kiritsugu sträcker sig Kirei ut och berör den förbannade artefakten. Han ber för ett slut på mänskligheten innan hans död och hans önskan beviljas i form av eld.

Källa: Avenger (Fate / Stay Night)> Roll> Fate / Zero (6: e stycket)

0